Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 3248 / 3 / 0
Saguaro, nie przejmuj się tak. Przecież było kilka osób, które nie taki dawki zjadły i żyją. Patrząc tak na zdrowie... To człowiek nie mógłby zjeść nawet mięsa, bo tłuste i w ogóle. Zależy mi na zdrowiu, w jakiś tam sposób na pewno, ale nie po to żyję, żeby sobie odmawiać przyjemności. Nie chcę tutaj zabrzmieć niepoważnie, ale wiem, że nic mi nie będzie, oprócz resetu na kilka miesięcy.

Nie mam nic do stracenia, a moje podejście do życia, śmierci i zdrowia jest takie, że mogę sobie na to pozwolić.

Życie każdego z nas jest naszą osobistą sprawą, będziesz żałował kogoś co przedawkuje? Wątpię. Liczę się z Twoim zdaniem i rozumiem w pewnym sensie Twoje oburzenie. Jednak to nie będzie pierwszy i ostatni lot na takich ilościach. U mnie tolerancja nie ma takiego znaczenia, ale za to waga. Przecież jak ktoś waży te 65kg to wiadomo, że u niego jest inny organizm i metabolizm.

Jeżeli dla mnie 18,4mg/kg to 1800mg, a dla kogoś innego 18,4mg/kg to np. 1200mg to co? Ten z 1200mg może czuć się bezpieczniejszy? Nie.
Takie moje zdanie.
Pozdrawiam Cię, Akaz też na niezłych ilościach ostatnio tripował i żyje, nie każdy od razu musi iść nawracać ludzi.
  • 109 / 1 / 0
@GCrytek masz u mnie 2 paki aco za te słowa %-D . Dziś trzeeci dzień ciągu. Po wczorajszych przeżyciachh dziś poleciało najkpierw 450mg ok godzxiny 9 potem 450mg ok godziny 14 i 450mg ok godziny 20...Jestem właśnie na peaku trzecieggo wrzutu dzisiaj i ktoregoś tam ogólnie chyaba 10 :gun: ....co ciekwe to każda kolejna dawka dziła mocniej niż poprzednia co mi sie bardzo podba....ledwo ogariamn w tej chwili klawituryre...jhest mega wpizdu bajecznje..mowiee wam ludxzie wrzcajcie co kika godzinu po 450mg a bedzzie kosmoso pod konic %-D
  • 3248 / 3 / 0
Ferek, trzymam Cię za słowo. Tylko nie przegnij, bo wjedziesz to łóżka a tu Pudzian! :D
Jak dotrwasz do piątku, lub coś na niego planujesz, skontaktujemy się na GG, bo ja też będę Nostradamus :)

Jak wygląda Twój ciąg? Dojadasz grejpfruty czy na czystym deksiwie jedziesz?
  • 109 / 1 / 0
dex cztsyy bez grejpow...jakbym dojbal owocye to chyab bym sie rozkrwil na czsci pirsze. Do piatku dmy rady i polecimm w astrall 3maj siie
  • 297 / / 0
A tam, ja biorę po 10 do gęby i popijam , to tylko te 3 razy ;) No chyba, że ktoś bierze więcej, w sumie ja mam zawsze odruch wymiotny jak łykam te 'cuksy'. Jak łykałam benze to nawet jej smaku nie czułam, a jak wchodziła to 0 dolegliwości żołądkowych, może dlatego , że jeszcze zaaplikowałam 2 aviomariny wcześniej w celach antywymiotnych :)
  • 95 / / 0
DearWhoever pisze:
A tam, ja biorę po 10 do gęby i popijam , to tylko te 3 razy ;)
Podziwiam. Ja maksymalnie 4 naraz połknę.
  • 297 / / 0
I tak gorzko i tak gorzko, więc trzeba szybko wziąć do buzi i połknąć (ja wrzucam już tak bardziej do tyłu, przecież nie na jęzor ;)
  • 2235 / 5 / 0
ja ten smak czuje nawet gardłem/przełykiem
  • 987 / 8 / 0
Heh :) Faktycznie smak jest przesadnie ohydny, ale warto przepić sokiem z czarnej porzeczki.
Uwaga! Użytkownik greenwave nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 52 / / 0
Sok bardziej ohydny niż acodin.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Medyczna marihuana kontra bezdech senny

Według danych opublikowanych przez badaczy z Minnesota Office of Cannabis Management, 40 proc. pacjentów z obturacyjnym bezdechem sennym (OSA) uczestniczących w stanowym programie medycznej marihuany doświadczyło znaczącej i trwałej poprawy jakości snu po rozpoczęciu terapii konopiami.

Nowelizacja ustawy tytoniowej. MZ chce zakazać sprzedaży jednorazowych e-papierosów

Ministerstwo Zdrowia opublikowało projekt nowelizacji ustawy o ochronie zdrowia przed następstwami używania tytoniu i wyrobów tytoniowych. Jednym z jego głównych założeń jest całkowity zakaz sprzedaży jednorazowych e-papierosów, zarówno tych z nikotyną, jak i bez niej.

Legalizacja marihuany ogranicza problematyczne używanie i poprawia kondycję psychiczną

Badacze analizują, jak legalny dostęp do marihuany wpływa na konsumpcję i zdrowie psychiczne uczestników. W pierwszej akademickiej publikacji zespół badawczy przedstawił bezpośrednie porównanie legalnego i nielegalnego pozyskiwania tej substancji. Badanie rozpoczęto w styczniu 2023 r. jako wspólne przedsięwzięcie Departamentu Uzależnień w Bazylei, Uniwersytetu w Bazylei, Uniwersyteckiej Kliniki Psychiatrycznej w Bazylei (UPK) oraz Służb Psychiatrycznych Aargau.