Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Nie mam nic do stracenia, a moje podejście do życia, śmierci i zdrowia jest takie, że mogę sobie na to pozwolić.
Życie każdego z nas jest naszą osobistą sprawą, będziesz żałował kogoś co przedawkuje? Wątpię. Liczę się z Twoim zdaniem i rozumiem w pewnym sensie Twoje oburzenie. Jednak to nie będzie pierwszy i ostatni lot na takich ilościach. U mnie tolerancja nie ma takiego znaczenia, ale za to waga. Przecież jak ktoś waży te 65kg to wiadomo, że u niego jest inny organizm i metabolizm.
Jeżeli dla mnie 18,4mg/kg to 1800mg, a dla kogoś innego 18,4mg/kg to np. 1200mg to co? Ten z 1200mg może czuć się bezpieczniejszy? Nie.
Takie moje zdanie.
Pozdrawiam Cię, Akaz też na niezłych ilościach ostatnio tripował i żyje, nie każdy od razu musi iść nawracać ludzi.
Jak dotrwasz do piątku, lub coś na niego planujesz, skontaktujemy się na GG, bo ja też będę Nostradamus :)
Jak wygląda Twój ciąg? Dojadasz grejpfruty czy na czystym deksiwie jedziesz?
DearWhoever pisze:A tam, ja biorę po 10 do gęby i popijam , to tylko te 3 razy ;)
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.