W jedną dobę tak tolerancję nabiłeś? : )
;)
Nawet miałem już ogarnięte tabsy oxy 40mg i mogem się dobrze tym naćpać, ale zrezygnowałem po głębszej lekturze hejpa, jak zobaczyłem post starego_dziada, że hierarchicznie oxy jest między majką a herą, a to już zbyt duży hardcor dla mnie obecnie. Myślałem, że to taki "mocniejszy tramiec" i w sam raz na spróbowanie ;-) Czuję, że ostro bym się wpierdolił.
Tramca natomaist kontroluję, unikam ciągów i walę max 1 na tydzień i nie mam ciągot żeby znów zapodać. Przy oxy pewnie straciłbym tego skilla.
aczkolwiek ja nie żałuję że spróbowałam bo taka euforia jest nie do osiągnięcia w żaden inny sposób
ogólnie to trzymam się zasady by nie przekraczać tygodniowego ciągu z resztą hajsy nie pozwalają
według mnie oxy > palenie brauna
Przypominam, że to temat-FAQ nt. oksykodonu, a nie wątek ogólny o substancji. Z dyskusjami jak powyższe proszę się przenieść we właściwe miejsce. Tutaj dzielimy się sugestiami dotyczącymi FAQ i wzbogacamy je.
Komisarz ds. dyscypliny
Berig
ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Kokaina w gumie do żucia
Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.