Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Szybkie pytanie, czy polski clonazepam TZF zmienił smak? 2 lata nie jadłem klonów, pobrałem blister, smak zapamiętałem zupełnie inaczej, tabletki twarde i nie kruszące się, to co mam się kruszy, tabletki są w miarę "miękkie", charakterystyczny smak słabiutko wyczuwalny. Podrobione blistry? Zjadłem 6mg a nawet się nie porobiłem i zastanawiam się czy ze mną jest coś nie tak czy z to lewy klonazepam.
  • 554 / 138 / 0
Po 6 dniach, jeśli nic nie dokucza, a organizm raczej się oczyścił już z metabolitów, to nic nie powinno grozić. Jedynie zalecałbym mieć pregabalinę na ubezpieczeniu przez kolejny tydzień tak na wszelki wypadek po 150 mg rano i po południu.
  • 546 / 13 / 0
kristal44- mam tak samo z Rivotrinem- kiedys miętowy smak a teraz jak wapno i działanie minimalne
  • 554 / 138 / 0
Polski klon nadal smakuje tak samo. Ostatnio właśnie miałem okazję spróbować.
  • 559 / 55 / 0
31 stycznia 2024WALLSTREET pisze:
No dobra, a te wynalazki mają szanse, kiedyś wejść jako środek farmakologiczny do apteki?
Bardzo wątpię , z tego co kojarzę etizolam zaczął jakocbenzo RC I potem je wprowadzili normalnie, ale sądzę że to ewenement i nie ma co liczyć że wprowadzą inne
  • 2 / / 0
04 lutego 2024WALLSTREET pisze:
Polski klon nadal smakuje tak samo. Ostatnio właśnie miałem okazję spróbować.
byłem w aptece właśnie, trochę inaczej smakują niż kiedyś, moje wątpliwości zostały rozwiane, nie lewe klony a tolerancja %-D
  • 36 / 8 / 0
Cześć. Tolerka na klony taka że 40mg nie czuję. Dzisiaj taką właśnie dawkę zjadłem. Biorąc pod uwagę tolerke i to że jem duże dawki benzo od dawna, za ile mniej więcej zejdzie z mojego organizmu klonik do 0?
Pozdrawiam braci w niedoli i z góry dziekuje za odpowiedź.
  • 4894 / 853 / 0
40mg klona na raz, 20 tabletek. Współczuje tolerki.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 36 / 8 / 0
Up
Dziś znowu 40 plus całe opakowanie sedam 6. I całe opakowanie zolpidem. zupełnie zerowy efekt działania. Zostawiam to na minimum 2 lata bo wcześniej to nie ma mowy o wyzerowania takiej tolerki
  • 4894 / 853 / 0
a w jakim celu połykasz całe opakowania benzodiazepin? bo nie bardzo rozumiem co chcesz osiągnąc...
Chcesz się naćpać to kup dragi.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana. Przerwa tolerancyjna – prosty sposób, by konopie znów działały lepiej

Choć powszechnie uważa się, że jeśli dawka przestaje działać, należy ją zwiększyć – nie zawsze jest to właściwe podejście. U niektórych osób większa dawka działa wręcz odwrotnie, ponieważ ich organizm rozwinął zbyt wysoką tolerancję. Zwiększanie dawki może osłabić działanie terapeutyczne i zwiększyć koszty leczenia. Przerwa tolerancyjna (tzw. tolerance break) oraz zmniejszenie dawek po jej zakończeniu może zwiększyć korzyści terapeutyczne i obniżyć potrzebne ilości konopi nawet o 60%.

Medyczna marihuana kontra bezdech senny

Według danych opublikowanych przez badaczy z Minnesota Office of Cannabis Management, 40 proc. pacjentów z obturacyjnym bezdechem sennym (OSA) uczestniczących w stanowym programie medycznej marihuany doświadczyło znaczącej i trwałej poprawy jakości snu po rozpoczęciu terapii konopiami.

Ekspertka: nikotyna ma większy potencjał uzależnieniowy niż heroina

Nikotyna ma bardzo duży potencjał uzależnieniowy, jest on nawet większy niż w przypadku heroiny - powiedziała PAP prof. Dominika Dudek, psychiatra. Dodała, że jej używanie ma niekorzystne skutki zdrowotne. Wskazała też, że nikotyna działa silnie na układ nagrody powodując wydzielanie się dopaminy.