Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Szybkie pytanie, czy polski clonazepam TZF zmienił smak? 2 lata nie jadłem klonów, pobrałem blister, smak zapamiętałem zupełnie inaczej, tabletki twarde i nie kruszące się, to co mam się kruszy, tabletki są w miarę "miękkie", charakterystyczny smak słabiutko wyczuwalny. Podrobione blistry? Zjadłem 6mg a nawet się nie porobiłem i zastanawiam się czy ze mną jest coś nie tak czy z to lewy klonazepam.
  • 554 / 138 / 0
Po 6 dniach, jeśli nic nie dokucza, a organizm raczej się oczyścił już z metabolitów, to nic nie powinno grozić. Jedynie zalecałbym mieć pregabalinę na ubezpieczeniu przez kolejny tydzień tak na wszelki wypadek po 150 mg rano i po południu.
  • 546 / 13 / 0
kristal44- mam tak samo z Rivotrinem- kiedys miętowy smak a teraz jak wapno i działanie minimalne
  • 554 / 138 / 0
Polski klon nadal smakuje tak samo. Ostatnio właśnie miałem okazję spróbować.
  • 559 / 55 / 0
31 stycznia 2024WALLSTREET pisze:
No dobra, a te wynalazki mają szanse, kiedyś wejść jako środek farmakologiczny do apteki?
Bardzo wątpię , z tego co kojarzę etizolam zaczął jakocbenzo RC I potem je wprowadzili normalnie, ale sądzę że to ewenement i nie ma co liczyć że wprowadzą inne
  • 2 / / 0
04 lutego 2024WALLSTREET pisze:
Polski klon nadal smakuje tak samo. Ostatnio właśnie miałem okazję spróbować.
byłem w aptece właśnie, trochę inaczej smakują niż kiedyś, moje wątpliwości zostały rozwiane, nie lewe klony a tolerancja %-D
  • 36 / 8 / 0
Cześć. Tolerka na klony taka że 40mg nie czuję. Dzisiaj taką właśnie dawkę zjadłem. Biorąc pod uwagę tolerke i to że jem duże dawki benzo od dawna, za ile mniej więcej zejdzie z mojego organizmu klonik do 0?
Pozdrawiam braci w niedoli i z góry dziekuje za odpowiedź.
  • 4901 / 855 / 0
40mg klona na raz, 20 tabletek. Współczuje tolerki.
  • 36 / 8 / 0
Up
Dziś znowu 40 plus całe opakowanie sedam 6. I całe opakowanie zolpidem. zupełnie zerowy efekt działania. Zostawiam to na minimum 2 lata bo wcześniej to nie ma mowy o wyzerowania takiej tolerki
  • 4901 / 855 / 0
a w jakim celu połykasz całe opakowania benzodiazepin? bo nie bardzo rozumiem co chcesz osiągnąc...
Chcesz się naćpać to kup dragi.
ODPOWIEDZ
Newsy
Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.

19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.