Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 2012 / 84 / 0
Hehe paka rolek to takie minimum raczej dla ćpuna. Slabe to jak skurwesun. Kurwa pierwsze detoxy jak pamiętam to tak cudnie działała pierwsza dawka, ze odrazu chciało się spierdalać ze szpitala. Do tego tramal, klon i lorafen. Tak leczyli opiomanów w węgorzewskim psychiatryku. Teraz kurwa ujebali i tylko rolki dają więc zaprzestałem odtruwań szpitalnych.

Te pierwsze pierdolniecie po klonach po dłuższej przerwie też jest miłe po 6mg. Takie wyostrzenie obrazu, kolorków, trochę jak po zolpidemie. A potem już chuj magia znika po paru godzinach, dorzucam, film urywa i pobudka 3 dni później. Dorzucam nawet nieświadomie bo jak się budzę to paka pusta. Dla tego nie żre benzo ale dzisiaj idę po klony bo robie detox od opio. Wpadłem się przywitać. Elo!
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 60 / 3 / 0
jak u was występuje porównanie klona do alpry? ostatnio wziąłem 4mg klona (możę drugi raz w żuciu brałem klona), i nie było takiego charakterystycznego momentu klepnięcia jak w przypadku alpry, nie czułem się jakoś ujebany po tym klonie, widać też po mnie nie było a zdaje mi się, że 4mg to już duża dawka, z tym, że jeszcze dwa dni po wzięciu miałem takie lekkie zaburzenia motoryczne typu czasami coś trąciłem, to coś mi z ręki wypadło, to się zachwiałem, senność też była ale taka do przezwyciężenia. Na plus to, że mogłem zasnąć w dzień co bez leków jest prawie nie możliwe
  • 927 / 289 / 5
Nie wiem jaką masz tolerancję na benzo ale jeżeli małą (lub żadną) to zapewniam cię, że 4mg było widać.
Ja natomiast mam odczucia odmienne od twoich, mi clon ładnie wchodzi i ładnie działa zato alpry prawie nie czułem, znaczy widziałem po sobie że działa, ale nic poza pewnym odhamowaniem u mnie wystąpiło. (Oczywiście poza typowymi objawami na depresanty odpowiedniemi do dawki).
A trochę słoiczków zjadłem zanim dałem się przekonać że alprazolam nie jest dla mnie.
Tak więc myślę (wiem) że bardzo istotne są reakcje osobnicze i na każdego może działać inaczej. (Inaczej ale w ramach spektrum depresantów oczywiście).
"Nie istnieję, nigdy nie istniałem, ale skoro Ty już istniejesz to może i ja zaistnieję."
"Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 70 / 11 / 0
@Detronizator2 powinno się zgadzać ja pamiętam że jadłem 6mg klonazepamu razem z diazepamem 20mg i tramadolem 150-300mg do max 350mg.
Mówimy tutaj o osobie bez tolerancji myślę że teraz jak mi masa spadła to powinienem 4mg klonazepamu czuć.
  • 559 / 55 / 0
21 stycznia 2024Teabadger pisze:
Nie wiem chłopaki czemu jesteście tak zdesperowani, żeby próbować klony ogarniać przez neta.
Uprzedzam, że jestem po 2 mg Clonazepamum TZF plus 600 mg pregabaliny prosto z apteki na legalną receptę. Postaram się być na tyle elokwentny na ile mogę.
Klonazepam ma przyjemny, charakterystyczny, lekko "miętowy" posmak. Nie dla tego, że dodają do tabletek służących do połknięcia mentolu - tak po prostu oddziaływuje na kubki smakowe.
Jeżeli kolega otrzymał coś gorzkiego, to w najlepszym wypadku dostał alprazolam zamiast klonazepamu, który rzeczywiście jest łatwiej dostępny na czarnym rynku.
Skoro nie możecie/nie umiecie/nie chcecie ogarnąć lekarza, który wystawi Wam pakę klona na legalu, albo jeżeli jesteście wjebani po czubki włosów i potrzebujecie końskich dawek, to zainteresujcie się lepiej RC Benzo jak np. flubromazepam, który nie dość, że działa świetnie, to jego długi okres półtrwania pozwala na używanie go jak diazepamu do schodzenia z dawek. Nie mówiłem nic o klonazolamie czy flualprazolamie celowo, bo byście tylko popłynęli dalej.
A to one nie są przypadkiem już nielegalne? Tzn "one".chodziło mi o flubromazepam, pytam bo nie widziałem go za czasów.rc.benzo.(chyba) więc cicho liczę.ze to coś nowego co można kupić
  • 554 / 138 / 0
@dobryjakchleb najlepsza metoda na sprawdzenie, czy działa, to zrobienia sobie zdjęcia twarzy.
Jeśli masz opadnięte powieki względem "normalności", to znaczy, że już wszedł ;-)
  • 4894 / 853 / 0
@Elkov21 wedle naszego prawa obecnie wszystkie RC benzodiazepiny są nielegalne. Ale jak będziesz chciał i wpisujesz się w ryzyko przypalu to kupisz.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 554 / 138 / 0
No dobra, a te wynalazki mają szanse, kiedyś wejść jako środek farmakologiczny do apteki?
  • 4894 / 853 / 0
Nie wiem. Według mnie jest szansa. Ale jak to wygląda... Chyba szereg badań, testy na szczurach itd

W sumie to taki flubromazepam np świetnie by się sprawdził i być może lepiej od diazepamu do odstawiania silniejszych benzo. Ale co ja tam wiem. Musiałyby się tym jakieś "mądre głowy" zainteresować a jak widać jakoś przez ostatnie dekady chyba nikt się nie zainteresował. Może za 10lat a może za 100lat ktoś się zainteresuje i my już się nie dowiemy.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Hej jestem tu nowy mam do was pytanie czy pojednej paczce clona 2mg (brałem 1mg poł tabletki) przez 2 miesiac tylko na noc z małymi przerwami bede już uzależniony ....Kiedy występują objawy odstawienne od ostatniej dawki po1-3 dniach? Pisze bo mineło juz 6 dni od ostatniej dawki i nic mi się nie dzieje tzn czuję sie normalnie pozdro.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Nowelizacja ustawy tytoniowej. MZ chce zakazać sprzedaży jednorazowych e-papierosów

Ministerstwo Zdrowia opublikowało projekt nowelizacji ustawy o ochronie zdrowia przed następstwami używania tytoniu i wyrobów tytoniowych. Jednym z jego głównych założeń jest całkowity zakaz sprzedaży jednorazowych e-papierosów, zarówno tych z nikotyną, jak i bez niej.

Setki kilogramów narkotyków w gaśnicach i kołach zapasowych. Osiem osób przed sądem

Prokurator Prokuratury Regionalnej w Gdańsku skierował do Sądu Okręgowego w Gdańsku akt oskarżenia przeciwko ośmiorgu osobom, oskarżonym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem marihuaną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Aktem oskarżenia objęto siedmiu mężczyzn i jedną kobietę.

Ekspertka: nikotyna ma większy potencjał uzależnieniowy niż heroina

Nikotyna ma bardzo duży potencjał uzależnieniowy, jest on nawet większy niż w przypadku heroiny - powiedziała PAP prof. Dominika Dudek, psychiatra. Dodała, że jej używanie ma niekorzystne skutki zdrowotne. Wskazała też, że nikotyna działa silnie na układ nagrody powodując wydzielanie się dopaminy.