Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
ODPOWIEDZ
  • 1536 / 396 / 13
W zasadzie to nie jest aż tak imponujące - Dobry pyłek powinien być znacznie jaśniejszy a tu mamy miodek wielokwiatowy gdzie zdarzało sie tez tyty czasem wjebac %-D
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 12825 / 2496 / 0
Te sitka w młynkach nie są aż tak drobne, żeby taki ładny pyłek był, albo ja takiego nie miałem, bo u mnie pyłek wygląda identycznie. Przedostają się tam też pręciki i stąd może taki ciemny kolor. Na pewno nic to takiemu pyłkowi nie ujmuje moim zdaniem - tak na prywatne potrzeby.
  • 1 / / 0
Siema,

Próbował ktoś kiedyś wsypać trochę pyłku do vapka "Fenix mini +"? Boje się, że tak drobny miał może zatkać elementy ustnika.
  • 12825 / 2496 / 0
Ja bym pyłku nie sypał.
  • 362 / 49 / 0
Oglądałem na yt jak ziomek mieli większą ilość bo mieszka w holce, ale do rzeczy. Widziałem/mówił żeby zmielić dobrze potem trzymać susz w tym zbiorniku z sitkiem przetrząsnąć troche i do zamrażalnika na 15min potem wyjąć znów przetrząsnąć i więcej się zbiera. Ostatnie parę razy jak jarałem baty przeszło może tam z 10g i nie wiem czy faktycznie to ma sens, bo wydaje mi się, że faktycznie zebrało się trochę więcej, ale może to po prostu buszek był bardziej oblepiony.
  • 1536 / 396 / 13
@Ukurwiony420 ale, że jak… co ty chcesz z tym zrobić? Jarać lody z zamrażarki? Fuck Logic %-D wstaw ten filmik z YT bo jedyne co mi sie kojarzy, ze jak typy złowieszcze trzymają większe ilosci fety w lodówce to po wyjęciu też to wygląda ślicznie i puszyście a potem wielkie zdziwienie.
  • 1536 / 396 / 13
08 grudnia 2023jezus_chytrus pisze:
Te sitka w młynkach nie są aż tak drobne, żeby taki ładny pyłek był, albo ja takiego nie miałem, bo u mnie pyłek wygląda identycznie. Przedostają się tam też pręciki i stąd może taki ciemny kolor. Na pewno nic to takiemu pyłkowi nie ujmuje moim zdaniem - tak na prywatne potrzeby.
Pokuszę się jednak o tezę, że odmiana konopii może mieć tutaj walory estetyczne. Miałem w posiadaniu taki jebitny czterokomorowy shatter i przepierdalałem przez niego trochę chujowszego odpadu konopnego. O ile ten z samego dołu był podobny do wcześniej wspomnianego:
IMG_2993.jpeg
To ten z samej góry był już odcieni bardziej bagiennych:
IMG_2994.jpeg
JPRDL JAK SIE OBRACA TE ZJEBANE ZDJĘCIA??!! %-D
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 5985 / 1237 / 43
Sporo tego kolego.
Ja ostatnio czyściłem młynki i nazbierałem szczyptę.
Spaliłem to w meth papajce i ujebałem się, co mnie zdziwiło.
Najlepsza metoda palenia małych ilości.
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12825 / 2496 / 0
Z młynka to ten pyłek raczej nie jest, tylko pewnie sporo trymu, albo tematu.
  • 605 / 156 / 0
24 grudnia 2023Czoug pisze:
@Ukurwiony420 ale, że jak… co ty chcesz z tym zrobić? Jarać lody z zamrażarki?
Chodzi o to, że żywica w zamrażarce się zestala i robi bardziej krucha. Jak zaczniesz trzepać takim schłodzonym miałem, to powinno odpaść z niego więcej pyłku niż normalnie. Tylko nie wiem czy to gra warta świeczki, no chyba że się przerabia ilości przemysłowe.
'Never know who's behind the wheel,
The body or a conscious mind'
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.