Wybaczcie że zadaję takie pytania, ale pcha mnie ciekawość. U mnie minął 2 tydzień i w sumie poza krótkim snem, trudnościami w zasypianiu i takim jakby ciśnieniem w głowie to nic mi nie dolega. Nie mam żadnych psychoz, lęków czy omam. Teraz np czuję się bardzo dobrze. Cisnienie w normie. Ale jak zasnę to budzę się spocony.
@Opomary miałeś podobne objawy?
2 lata to szmat czasu. Powiedz mi proszę, czy teraz śpisz już bez problemu? Zasypiasz normalnie? Wspominałeś coś o lekach na sen. Były to typowe nasenne czy jakieś specjalne?
@KapitanBoo Niedawno miałem okres że dawałem rade usypiac bez leków ale prawie codziennie biegałem albo pracowałem fizycznie. Aktualnie nie mam na to siły i biore leki zeby spac normalnie. Kertel sam wystarczy zeby usnac ale ja dorzucam do tego klona albo alpre na dzień zeby lepiej funkcjonowac. A co do ciśnienia to nie mierze ale u mnie normalny puls to 85-90 w stanie spoczynku.
Spróbujcie jakiś etizolam na sen żeby się za mocno w to nie wjebać popatrzcie też na difenhydraminę na sen, tylko nie łączcie jej z alko bo głowa mega boli rano i jest się nie źle otępiałym.
Na poty i skoki ciśnienia pomógł mi czosnek z olejem rybim na serce, 3 x dziennie do każdego posiłku. Bo bywało tak, że dziewczyna codziennie musiała zmieniać pościel tak się pociłem, że wszystko mokre i napięcie mięśni.
Wrzucajcie magnez z b2 i b3 na noc, do tego Tryptofan. Ja biorę jeszcze choline z inozytolem i czuję się świetnie.
Czasy lecenia na emce co weekend na szczęście mam już za sobą bo i magia później znika.
@Opomary współczuję Tobie brachu. Puls masz ok, ale dobrze żebyś badał też ciśnienie. Na swoim przykładzie powiem Tobie że jak mam podwyższone, tzn w okolicach 140-150 to wtedy nie mogę zasnąć.
Jeżeli chodzi o dzisiejszą noc to powiem tak, nie wiem ile spałem ale spałem. Oczywiście problem z zaśnięciem był że już chciałem chwytać za tabsy Nasen. Ale przemęczyłem pokusę i czekałem cierpliwie. Zobaczymy jak to będzie dalej. Będę raportował.
Na całe szczescie trafiłem tucna forum na wątek "doping mózgu" tam jeden z userow dał fajna rozpiskę " szybka regeneracja mózgu po ciągu stymulantów czy ketonów".
Kuracja naprawcza u mnie trwała rok brałem :
Cdp cholina, fenylopiracetam,5http, kurkuminę, l teanine, do tego 2 lata nie brałem żadnych narkotyków prócz zioła nie piłem też alkoholu , wziąłem se w garść za swoje życie , chodziłem na siłownie, zmieniłem nawyki żywieniowe.
Na całe szczęście można powiedzieć że jestem wzglednie normalny :)
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych
Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.
Młodzi dorośli piją więcej alkoholu, gdy łączą go z marihuaną
Nowe badania wskazują, że wśród młodych osób dorosłych sięgających zarówno po alkohol, jak i marihuanę, dni, w których używają obu substancji, wiążą się z wypiciem większej ilości drinków. To właśnie ta zwiększona ilość alkoholu jest kluczowym mechanizmem prowadzącym do bardziej negatywnych konsekwencji.
CBŚP zlikwidowało nielegalne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono ponad pół tony klofedronu
Skuteczne działania funkcjonariuszy Centralnego Biura Śledczego Policji doprowadziły do ujawnienia nielegalnej fabryki syntetycznych narkotyków na Dolnym Śląsku. Zatrzymano jedną osobę i zabezpieczono znaczne ilości wyjątkowo niebezpiecznej substancji.