Metadon to najprostszy chemicznie opioid – 6-(dimetyloamino)-4,4-difenyloheptan-3-on.
Więcej informacji: Metadon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 652 / 123 / 0
Wszedłem na substytucje mietka, dostaję 100mg dziennie ale w sumie nie wiem czy mi jakoś mega pomaga, powidziałbym że tak bez szału. Zobaczymy jak z czasem będzie
Ile wy dostawaliście/dostajecie? Bo słyszę że podobno te 100mg to dosyć spora dawka, więc dziwie się że tak słabo dziala. Tak kur** slodkie te syropy są że idzie sie zrzygać
:tabletki:
  • 9 / / 0
Mordo ale metadon ma zaspokajać głód opioidowy aby leczyć i nie posiadać efektów odstawiennych(efekty uzależnienia fizycznego) nie po to by sie skurwić.
  • 652 / 123 / 0
A czy gdzieś napisałem że biorę w celu by sie skurw**? Problem właśnie w tym że po wzięciu dawki po dwóch/trzech godzinach czuję się jakbym nic nie wziął (skręta trochę zalecza ale nie do końca) i zastnaawiam się czy to tak ma być czy dawka za mała. Pozdro
:tabletki:
ODPOWIEDZ
Newsy
Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki

26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.

Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł

Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.

Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC

To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.