?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
30 sierpnia 2017modest pisze: Ja niestety zauważyłem dodatkowo, że czuję niepokój kiedy nic nie mam. Nawet nie chodzi o to, że musiałbym brać, ale po prostu gdy coś zamówię to jestem spokojniejszy.
Ponadto, zanim zjem np. ładnego pilla z miprocyną, 2cb czy ecstasy, to muszę najpierw nacieszyć oko :P
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
W pewien sposób "lubię" oczekiwanie.
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
Police Academy Bubba Smith "hightower" Yama Yama Yama
Ja przed pizdnięciem rajki czułem się jak bym robił rytuał VOODOO z Akademii Policyjnej
RC daja ekscytacje w stylu - umre czy nie umre??
Mam w planach DHC, eksykodon ! czy boje sie wjebki ? No wlasnie,, to jest ta eksytacja ktora daje mega emocje ktorych prozno mi szukac w zyciu. Living on the edge.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Psylocybina w praktyce klinicznej, nie w badaniu. Dane z Zurychu
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Lek na bazie LSD firmy Definium zmniejszył objawy lęku. Trzeci pozytywny wynik fazy III
Definium Therapeutics poinformowało o pozytywnych wynikach badania fazy III Panorama, w którym oceniano DT120 ODT – farmaceutyczną formulację lizergidu (LSD) – u dorosłych z uogólnionym zaburzeniem lękowym (GAD). Pojedyncza dawka 100 µg istotnie zmniejszała nasilenie objawów w porównaniu z placebo, a efekt utrzymywał się przez 12 tygodni. To trzecie pozytywne badanie fazy III programu DT120 ODT, po wcześniejszych wynikach w GAD i dużej depresji.
Marihuana zmniejsza stres? To nie musi być prawda
Regularni użytkownicy konopi często deklarują, że marihuana pomaga im w walce ze stresem. Najnowsze ustalenia naukowców pokazują jednak, że subiektywne poczucie ulgi w dużej mierze wynika z efektu placebo. Choć THC faktycznie wpływa na niektóre wskaźniki fizjologiczne, inne pozostają bez zmian, a część – jak tętno – wręcz rośnie. Badanie przeprowadzone przez naukowców z Washington State University oraz Arizona State University objęło 120 osób regularnie sięgających po marihuanę. Eksperyment przeprowadzono metodą podwójnie ślepej próby (ani uczestnicy, ani badacze nie wiedzieli, kto otrzymuje substancję czynną).
Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila
Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.