?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
30 sierpnia 2017modest pisze: Ja niestety zauważyłem dodatkowo, że czuję niepokój kiedy nic nie mam. Nawet nie chodzi o to, że musiałbym brać, ale po prostu gdy coś zamówię to jestem spokojniejszy.
Ponadto, zanim zjem np. ładnego pilla z miprocyną, 2cb czy ecstasy, to muszę najpierw nacieszyć oko :P
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
W pewien sposób "lubię" oczekiwanie.
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
Police Academy Bubba Smith "hightower" Yama Yama Yama
Ja przed pizdnięciem rajki czułem się jak bym robił rytuał VOODOO z Akademii Policyjnej
RC daja ekscytacje w stylu - umre czy nie umre??
Mam w planach DHC, eksykodon ! czy boje sie wjebki ? No wlasnie,, to jest ta eksytacja ktora daje mega emocje ktorych prozno mi szukac w zyciu. Living on the edge.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Psylocybina w praktyce klinicznej, nie w badaniu. Dane z Zurychu
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila
Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie
Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.
Rozebrali LSD na części. Zostało działanie bez wizji
Zespół z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis podszedł do LSD tak, jak inżynier podchodzi do urządzenia, którego nie rozumie: rozłożył je na części i sprawdził, bez których nadal działa. Praca ukazała się we wrześniu 2026 roku w „Proceedings of the National Academy of Sciences”, a jej autorem korespondencyjnym jest David E. Olson, dyrektor Institute for Psychedelics and Neurotherapeutics.