Shamee pisze:Tatuaż ma być dziełem artystycznym. Wzory chemiczne dragow ? ... Troszkę finezji... Na przykład tatuaz : łańcuch Dna z wstawkami wzoru serotoniny. U góry porozrzucane litery z napisu border a na dole line. Czy dla Was kojarzyć się to będzie z cpunska historia ? Można napisać sobie "jestem debilem " albo narysowac mozg w środku z burakiem .
a takie cuś ?
[ external image ]
Kiedyś widziałę live nóż i cieknaca krew po plecach (znaczy tatuaż) robi wrażenie...
"tatuaż to ma być dzieło artystyczne, nigdy nic co kojarzy się z dragami..."
nigdy czaszek, demonów, kwiatków, motylków, portretu twojej starej, obrazków z LSD. pato, nieodpowiedzialne dziary.
serio ? tatuaże to Twój osobisty pamiętnik. nie ważne co masz wydziarane. może być to chuj na kaczych łapach. liczy się pamięć i wspomnienia. każdy tatuaż to inna historia. nie ważne co przedstawia. ważne są wspomnienia które towarzyszyły Tobie podczas wykonywania jego. nie ważne co przedstawia dziara, kiedy ją widzisz od razu masz w głowie film, kiedy go zrobiłeś, co tobą kierowało aby go zrobić, co miałeś w bani kiedy decydowałeś się na taki a nie inny wzór, jakimi kategoriami w tym czasie myślałeś.... i tak mam na czole wytatuowaną paczkę tramadolu przechodzącą w tjokodyn a pod okiem wzór chemiczny diazepamu.
Waszka G #bolicząsięwspomnieniaprawda :old:
CristianoTramaldo pisze:...:
Odpowiedzcie mi teraz: bo tatuarz to musi mieć znaczenie mordeczko to musi być jakaś warzna spryaaawa i dzieło ARYTYSTYCZNE czo bo masz to na całe życie a ono jest ważne mordo
To część mnie, a nie tylko wzorek na skórze.
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
patchouli pisze: Nie. Nie liczy się pamięć i wspomnienia, to już wasze pobożne interpretacje.
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
pokolenie Ł.K. pisze:A co to, jakaś obiektywna prawda?
Po wieleu latach z tatuażem wiem, że chodzi o zabawę, a nie umartwianie się.
Dzięki pasji osiągam siłę;
Dzięki sile osiągam potęgę;
Dzięki potędze osiągam zwycięstwo;
Dzięki zwycięstwu zrywam łańcuchy.
Moc mnie uwolni.
ksRoman pisze:Po wieleu latach z tatuażem wiem, że chodzi o zabawę, a nie umartwianie się.
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
pokolenie Ł.K. pisze:Tobie. Ktoś inny może mieć ochotę robić z siebie ołtarzykksRoman pisze:Po wieleu latach z tatuażem wiem, że chodzi o zabawę, a nie umartwianie się.
na razie to zle tamto zle.
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.
Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli
Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.