Shamee pisze:Tatuaż ma być dziełem artystycznym. Wzory chemiczne dragow ? ... Troszkę finezji... Na przykład tatuaz : łańcuch Dna z wstawkami wzoru serotoniny. U góry porozrzucane litery z napisu border a na dole line. Czy dla Was kojarzyć się to będzie z cpunska historia ? Można napisać sobie "jestem debilem " albo narysowac mozg w środku z burakiem .
a takie cuś ?
[ external image ]
Kiedyś widziałę live nóż i cieknaca krew po plecach (znaczy tatuaż) robi wrażenie...
"tatuaż to ma być dzieło artystyczne, nigdy nic co kojarzy się z dragami..."
nigdy czaszek, demonów, kwiatków, motylków, portretu twojej starej, obrazków z LSD. pato, nieodpowiedzialne dziary.
serio ? tatuaże to Twój osobisty pamiętnik. nie ważne co masz wydziarane. może być to chuj na kaczych łapach. liczy się pamięć i wspomnienia. każdy tatuaż to inna historia. nie ważne co przedstawia. ważne są wspomnienia które towarzyszyły Tobie podczas wykonywania jego. nie ważne co przedstawia dziara, kiedy ją widzisz od razu masz w głowie film, kiedy go zrobiłeś, co tobą kierowało aby go zrobić, co miałeś w bani kiedy decydowałeś się na taki a nie inny wzór, jakimi kategoriami w tym czasie myślałeś.... i tak mam na czole wytatuowaną paczkę tramadolu przechodzącą w tjokodyn a pod okiem wzór chemiczny diazepamu.
Waszka G #bolicząsięwspomnieniaprawda :old:
CristianoTramaldo pisze:...:
Odpowiedzcie mi teraz: bo tatuarz to musi mieć znaczenie mordeczko to musi być jakaś warzna spryaaawa i dzieło ARYTYSTYCZNE czo bo masz to na całe życie a ono jest ważne mordo
To część mnie, a nie tylko wzorek na skórze.
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
patchouli pisze: Nie. Nie liczy się pamięć i wspomnienia, to już wasze pobożne interpretacje.
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
pokolenie Ł.K. pisze:A co to, jakaś obiektywna prawda?
Po wieleu latach z tatuażem wiem, że chodzi o zabawę, a nie umartwianie się.
Dzięki pasji osiągam siłę;
Dzięki sile osiągam potęgę;
Dzięki potędze osiągam zwycięstwo;
Dzięki zwycięstwu zrywam łańcuchy.
Moc mnie uwolni.
ksRoman pisze:Po wieleu latach z tatuażem wiem, że chodzi o zabawę, a nie umartwianie się.
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
pokolenie Ł.K. pisze:Tobie. Ktoś inny może mieć ochotę robić z siebie ołtarzykksRoman pisze:Po wieleu latach z tatuażem wiem, że chodzi o zabawę, a nie umartwianie się.
na razie to zle tamto zle.
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?
Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.