Na drugiej sali mroczniejsze elektroniczne minimale (jeszcze bardziej minimal niż tam).
@4noniush: można oberwać wszędzie. Ja i moi znajomi nigdy tam nie mieliśmy żadnych nieprzyjemności. Widziałem kogoś kto dostał w gębę - ale sam się prosił.
Jak nie jesteś nabuzowanym cwaniakiem, chamem albo debilem to ogólnie nie masz się czego bać. Kultura najważniejsza!
PS. Co innego jeżeli chodzi o złodziei - tych jest tam pełno i lepiej pilnować kieszenie, oraz nie zostawiać kurtki na kanapie.
Ile osób mniej więcej może być na jednej i ile na drugiej sali?
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
https://www.facebook.com/Luzztro/
Tam macie wszystkie wydarzenia, lineup, a często nawet gratisowe wejście dla osób, które dały opcję "wezmę udział".
Thermoc - na sali barowej (czerwona, łagodniejsza) może tańczyć ok. 30-40 osób na raz.
Na czarnej (mroczniejsza, bardziej minimal) trochę więcej - może z 60-70.
pzdr!
Ale za to masz tyle kanap, fotelów i innych miejsc do siedzenia, że można fajnie pochillować.
Tam się nie chodzi rave'y. Jeżeli tego szukasz to raczej metronom/mekka na różnych ruskich techno imprezach.
Jak chcecie iść się bawić z większą ilością miejsca i w (moim zdaniem) znacznie lepszym miejscu to wystarczy przejść jakieś 100 metrów na pobliską ulice na S :)
29 listopada 2016Nozer pisze:
ostatnio i tak juz tam nie bywam. po dupie klepia, za krok lapia, a jak tylko popchnalem jednego to mnie wyrzucili, Glupi uparlem sie ze wracam bo fajna nuta, przeprosilem, wpuscili mnie, ale kurde, im pozniej tym gorzej: juz okolo 9-10 zaczynalo to wygladac jakby formowali szwadron z jednym celem tylko - by dopadl mnie szeregowiec anal ryan commando i otworzyl wrota mego anusa na gwalt na 5 batow.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
29 listopada 2016Nozer pisze: ostatnio i tak juz tam nie bywam. po dupie klepia, za krok lapia, a jak tylko popchnalem jednego to mnie wyrzucili, Glupi uparlem sie ze wracam bo fajna nuta, przeprosilem, wpuscili mnie, ale kurde, im pozniej tym gorzej: juz okolo 9-10 zaczynalo to wygladac jakby formowali szwadron z jednym celem tylko - by dopadl mnie szeregowiec anal ryan commando i otworzyl wrota mego anusa na gwalt na 5 batow.
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176
20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.