Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
Pierwszy kontakt - naładowane 10mg do pompki, zapodane iv. Wjechało po kilku sekundach, moc podobna do butyru, jednak w przypadku butyru iv waliłem na oko
Następny kontakt to następnego dnia rano, chciałem sobie strzelić przed pracą na lepszy dzień, załadowałem 12mg do pompki w kiblu. Po iniekcji stwierdziłem, że coś nie pokopało chyba i nabiłem następne 8mg. I tutaj ciekawa sytuacja, bo do toalety wszedłem o godzinie około 5. Pamiętam, że z drugą iniekcją miałem taki problem, że ciągle się wbić nie mogłem, bo o tym zapominałem :D. Albo się wbiłem i nagle ocknąłem z zaciągniętą krwią do pompki, która zdążyła już skrzepnąć. Dopiero szef mnie tak otrzeźwił na maxa jak zadzwonił o 6.30 pytając gdzie ja kurwa jestem. Okazuje się, że 1.5h noddowałem na kiblu, z czego niespecjalnie wiadomo jak długo z igłą w żyle/ręce. Potem jeszcze próbowałem to co zostało w pompce strzelić, ale zakrzepnięta krew mi to uniemożliwiła :>.
W obu przypadkach byłem trzeźwy, więc jak widać 2mg potrafi zrobić kolosalną różnicę z 'fajnej fazki', po której poszedłem na spacer z kumpelą, po grube ujebanie, praktycznie z zerową przyjemnością, bo nic z niego nie pamiętam.
Substancja w stosunku cena/ilość wychodzi bardzo niekorzystnie. Raczej tylko dla ciśnieniowców.
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
jak się ma stosunek LD do dawek rekreacyjnych tej substancji w stosunku do B-F'a który był bezpieczniejszy od klasycznego fenta ?
Z testów wynika, że jest dużo słabszy od butyr-fentanylu, na moje oko co najmniej 10x (choć też nie wiem jak z jakością badanej próbki - nie mam porównania), więc ja ewentualnie następnym razem startowałabym od 10mg dożylnie, tylko nie jestem pewna czy warto.
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.
47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
Ile polecalibyście na początek do vapo?
szukalem tego ostatnio i znalazlem tylko notkę, że
studies also showed that the range between the effective dose (ED50) and the lethal dose (LD50) of acetyl fentanyl is narrower than that of morphine and fentanyl
chociaz z moich badan wynika, ze ta szacowana moc 1/20 fenta (LD <40mg) to troche zbyt duzo, celowalbym raczej w 1/40 (LD <80mg)? albo i mniej
arbuz pisze:to wychodziłoby, że dawką śmiertelną może być <40mg
Podejrzewam, że dla osoby bez tolerancji taka dawka nie będzie śmiertelną, a niebezpieczną dla zdrowia, czyli trochę niższa ranga zagrożenia, mimo potencjalnej możliwości wystąpienia zapaści. Ja przywaliłam gramulca i.v i nie podziałało. Na zwykły fentanyl mam tolerancję taką, że ok. 35-40mg nie działa na mnie w ogóle. Trudno w tym przypadku ustalić, jak ma się stosunek mocy fnt do ac-fnt, ale towar, który zakupiłam na pewno nie był wysokiej jakości. Po takiej dawce coś jednak powinnam była poczuć, mimo kosmicznej tolerancji na opioidy. Przetestuję jeszcze inne drogi podania, ale wątpię, żeby coś z tego było.
Ciśnienie i chęć do ciagu ... Chyba większa nizeli do 'poprzednika'; radzę uważać.
Notabene, skrętu nie zauważyłam, aż dziwne. Może delikatne rwanie w nogach, ale to bez porównania ze skrętem po bf'ie czy PST.
W tym tygodniu będę testować więcej i zobaczymy jak się sprawdzi na dłuższą metę.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.
Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi
Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył
Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.