...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 12681 / 2455 / 0
150mg browara? A pozostałe 350mg do kanalizacji, czy na rano?
  • 30 / 1 / 0
co zrobić żeby jakoś zasnąć po 3mmc?
"Czyż istnieje ucieczka bardziej idealna niż ta od własnych problemów i lęków?"
  • 839 / 69 / 0
Po 3-MMC da się normalnie zasnąć. Jeżeli masz problem z zaśnięciem po tej substancji to zaopatrz się w krople walerianowe lub tabletki z wyciągiem z kozłka lekarskiego, chmielu i melisy (w aptece pod nazwą "tabletki uspokające" ale pomagają też przy zaśnięciu).
Powinno wystarczyć. ;)
Mam pod oczami cienie życia
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.

47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
  • 30 / 1 / 0
właśnie dziwie się bo ja po 3mmc nigdy nie mogłam normalnie zasnąć. Pociłam się i leżałam ale zero snu.
Jednak dzieki za jakąkolwiek rade.
  • 12681 / 2455 / 0
idź i narwij tego chmielu, mięty i innego zielska - wyjdzie na to samo. Już widzę, jak Ci to pomoże na spanie po stymulantach : )
  • 30 / 1 / 0
jezus_chytrus pisze:
idź i narwij tego chmielu, mięty i innego zielska - wyjdzie na to samo. Już widzę, jak Ci to pomoże na spanie po stymulantach : )
Masz jakies inne pomysly?
  • 839 / 69 / 0
Jeszcze nie ta pora, te roślinki rosną w lecie, a wiosnę mamy :finger: Dlaczego niby miałoby to nie pomoc? Bo jeżeli coś jest syntetyczne, brzmi bardziej "chemicznie" to od razu ma znaczyć, że będzie działało lepiej? Warto zacząć od naturalnych środków, które wyjdą 1. zdrowiej 2. taniej. 3. nie trzeba iść do lekarza po receptę na nie. To, że naturalne nie znaczy od razu, że mało skuteczne. Tym bardziej, że 3-MMC nie jest wcale silnym stymulantem.
Mam pod oczami cienie życia
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.

47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
  • 12681 / 2455 / 0
Z tym rwaniem chwastów to był sarkazm : )
Owszem, naturalne środki wyjdą taniej, zdrowiej i nie trzeba iść do lekarza, ale skuteczność w usypianiu po stymulantach mają taką, jak nervosol w "likwidowaniu" tripa po LSD. Jeżeli jesteś innego zdania, to w porządku, ale piszesz z autopsji, czy to takie Twoje dobre rady wyssane z palca? Może jestem człowiekiem małej wiary, ale wydaje mi się to "lekko" nierealne :finger:
  • 581 / 91 / 6
fuko pisze:
Jeszcze nie ta pora, te roślinki rosną w lecie, a wiosnę mamy :finger: Dlaczego niby miałoby to nie pomoc? Bo jeżeli coś jest syntetyczne, brzmi bardziej "chemicznie" to od razu ma znaczyć, że będzie działało lepiej? Warto zacząć od naturalnych środków, które wyjdą 1. zdrowiej 2. taniej. 3. nie trzeba iść do lekarza po receptę na nie. To, że naturalne nie znaczy od razu, że mało skuteczne. Tym bardziej, że 3-mmc nie jest wcale silnym stymulantem.
To, że naturalne nie oznacza też od razu, że zdrowe.
"moja jaźń w wyniku zawirowań stereofonicznych rozbiła się na 2 różne osoby,
obie pozbawione 'ja'.
To było umiarkowanie zahaczające o nieprzeciętność."

Najpierw masa, potem kwasa
  • 367 / 7 / 0
najzdrowsze sa muchomory sromotnikowe :D

nie benzo i możne pomoc po ketonach to Trabzodon sprzedawany pod postacią tritico
Uwaga! Użytkownik wujciodobrarada nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem

Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.

Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom

Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.

Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”

Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.