Powinno wystarczyć. ;)
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.
47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
Jednak dzieki za jakąkolwiek rade.
jezus_chytrus pisze:idź i narwij tego chmielu, mięty i innego zielska - wyjdzie na to samo. Już widzę, jak Ci to pomoże na spanie po stymulantach : )
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.
47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
Owszem, naturalne środki wyjdą taniej, zdrowiej i nie trzeba iść do lekarza, ale skuteczność w usypianiu po stymulantach mają taką, jak nervosol w "likwidowaniu" tripa po LSD. Jeżeli jesteś innego zdania, to w porządku, ale piszesz z autopsji, czy to takie Twoje dobre rady wyssane z palca? Może jestem człowiekiem małej wiary, ale wydaje mi się to "lekko" nierealne :finger:
fuko pisze:Jeszcze nie ta pora, te roślinki rosną w lecie, a wiosnę mamy :finger: Dlaczego niby miałoby to nie pomoc? Bo jeżeli coś jest syntetyczne, brzmi bardziej "chemicznie" to od razu ma znaczyć, że będzie działało lepiej? Warto zacząć od naturalnych środków, które wyjdą 1. zdrowiej 2. taniej. 3. nie trzeba iść do lekarza po receptę na nie. To, że naturalne nie znaczy od razu, że mało skuteczne. Tym bardziej, że 3-mmc nie jest wcale silnym stymulantem.
obie pozbawione 'ja'.
To było umiarkowanie zahaczające o nieprzeciętność."
Najpierw masa, potem kwasa
nie benzo i możne pomoc po ketonach to Trabzodon sprzedawany pod postacią tritico
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.