ODPOWIEDZ
  • 68 / 2 / 0
trwac, za to powinienem ci w morde jebnac, polacy tez trwaja bo im rosja niegdys suwerennosc zabrala, i nadal poskladac sie w pelni nie moga, gospodarka ssie a w polsce zyje sie lepiej -.-'
  • 3898 / 239 / 13
No to mu daj w mordę co się będziesz szczypał... %-D

Ty weź powiedz z ciekawości czym się zajebiesz - to coś psychoaktywnego, czy jakiś "zawał w pigułce" czy prędzej paraliż mięśni oddechowych czy co?
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 370 / 13 / 0
Skorp pisze:
trwac, za to powinienem ci w morde jebnac, polacy tez trwaja
Z tą składnością w głowie chyba się pośpieszyłem :-D
Uwaga! Użytkownik Machine205 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 867 / 18 / 0
Wszyscy samobojcy bardziej chyba mysla o reakcji otoczenia na wiesc o ich smierci niz o konsekwencjach swojego czynu dla nich samych.

Jakbym ja mial ostro zjebany garnek to bym heroine zaczal napierdalac - chociaz by przyjemnie bylo. Samobojstwo mozna jebnac rok pozniej, zamiast skreta >P
Uwaga! Użytkownik extraviado nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1294 / 230 / 0
Parathormon pisze:
Ty weź powiedz z ciekawości czym się zajebiesz - to coś psychoaktywnego, czy jakiś "zawał w pigułce" czy prędzej paraliż mięśni oddechowych czy co?
Barbiturany.

Skorp - ponawiam prośbę o retrospekcję na NeuroGroove.
  • 68 / 2 / 0
Barbiturany
exacly

jak bede mial chwile czasu cos naskrobie

moim marzeniem moim ostatnim tripem, bedzie smierc, pragne tego, chce to doswiadczyc. przezyc. porownac z innymi rzeczami.
wierzycie w afterlife nie? ja tak, do zoba w innym zyciu
  • 68 / 6 / 0
rownie dobrze mozesz odrodzic sie jako drzewo, i nastepne paredziesiat lat przezyc bez zadnej wladzy nad swoja osoba, czekajac az ktos cie zetnie i spali
powyższa wiadomość to jedynie moja fantazja literacka
  • 1294 / 230 / 0
Skorp pisze:
wierzycie w afterlife nie? ja tak, do zoba w innym zyciu
Nie, jesteśmy racjonalistami. :D A co jeśli mamy rację? Czy to czyni samobójstwo mniej dogodnym rozwiązaniem?
Skorp pisze:
jak bede mial chwile czasu cos naskrobie
Znajdź czas, Twój tekst może niejednego uratować. A to już coś!
  • 1957 / 230 / 0
Ziomek nie zapomnij o mnie! I zapisz mi coś np. procesor do kompa by mi się przydał bo mam athlona x2 2.0 którego kupiłem za dwie dychy ;p. Odpłacę się w przyszłym życiu :D.

ps: albo wieża mi się rozpierdoliła, potrzebuję jakąś co CD audio czyta, nawet mini wieża by mnie uratowała :cheesy:
Uwaga! Użytkownik MartwyNarkoman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 88 / 2 / 0
aa krótko działający barbituran, nie taki zły
napisz nim przzebijesz sie na drugą stronę
jaki koszt takiego "biletu"
And if you're downright disgusted
And life ain't worth a dime
Get a girl with far away eyes
ODPOWIEDZ
Newsy
Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.