Ty weź powiedz z ciekawości czym się zajebiesz - to coś psychoaktywnego, czy jakiś "zawał w pigułce" czy prędzej paraliż mięśni oddechowych czy co?
Skorp pisze:trwac, za to powinienem ci w morde jebnac, polacy tez trwaja
Jakbym ja mial ostro zjebany garnek to bym heroine zaczal napierdalac - chociaz by przyjemnie bylo. Samobojstwo mozna jebnac rok pozniej, zamiast skreta >P
Parathormon pisze:Ty weź powiedz z ciekawości czym się zajebiesz - to coś psychoaktywnego, czy jakiś "zawał w pigułce" czy prędzej paraliż mięśni oddechowych czy co?
Skorp - ponawiam prośbę o retrospekcję na NeuroGroove.
Barbiturany
jak bede mial chwile czasu cos naskrobie
moim marzeniem moim ostatnim tripem, bedzie smierc, pragne tego, chce to doswiadczyc. przezyc. porownac z innymi rzeczami.
wierzycie w afterlife nie? ja tak, do zoba w innym zyciu
Skorp pisze:wierzycie w afterlife nie? ja tak, do zoba w innym zyciu
Skorp pisze:jak bede mial chwile czasu cos naskrobie
ps: albo wieża mi się rozpierdoliła, potrzebuję jakąś co CD audio czyta, nawet mini wieża by mnie uratowała :cheesy:
napisz nim przzebijesz sie na drugą stronę
jaki koszt takiego "biletu"
And life ain't worth a dime
Get a girl with far away eyes
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach
Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.