Ty weź powiedz z ciekawości czym się zajebiesz - to coś psychoaktywnego, czy jakiś "zawał w pigułce" czy prędzej paraliż mięśni oddechowych czy co?
Skorp pisze:trwac, za to powinienem ci w morde jebnac, polacy tez trwaja
Jakbym ja mial ostro zjebany garnek to bym heroine zaczal napierdalac - chociaz by przyjemnie bylo. Samobojstwo mozna jebnac rok pozniej, zamiast skreta >P
Parathormon pisze:Ty weź powiedz z ciekawości czym się zajebiesz - to coś psychoaktywnego, czy jakiś "zawał w pigułce" czy prędzej paraliż mięśni oddechowych czy co?
Skorp - ponawiam prośbę o retrospekcję na NeuroGroove.
Barbiturany
jak bede mial chwile czasu cos naskrobie
moim marzeniem moim ostatnim tripem, bedzie smierc, pragne tego, chce to doswiadczyc. przezyc. porownac z innymi rzeczami.
wierzycie w afterlife nie? ja tak, do zoba w innym zyciu
Skorp pisze:wierzycie w afterlife nie? ja tak, do zoba w innym zyciu
Skorp pisze:jak bede mial chwile czasu cos naskrobie
ps: albo wieża mi się rozpierdoliła, potrzebuję jakąś co CD audio czyta, nawet mini wieża by mnie uratowała :cheesy:
napisz nim przzebijesz sie na drugą stronę
jaki koszt takiego "biletu"
And life ain't worth a dime
Get a girl with far away eyes
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu
Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.