Należące do grupy anilidopiperydyn substancje opioidowe, o krótszym i silniejszym efekcie.
Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1794 / 124 / 0
W liquidzie dziala bardzo sympatycznie, choc mam wrazenie, ze od chuja tego sie marnuje. Jakies sugestie co do palenia tego z efajka? Bo w drodze nastepne 100mg i zastanawia mnie jak by to najciekawiej wykorzystac. Zauwazylem, ze przytrzymanie klawisza w celu skumulowania bucha i sciagniecie takiej chmury naraz dziala lepiej, niz ciagniecie przez kilka sekund, ale to chyba grzalke ostro pierdoli :>. Jak miks z innymi opio? Sprobowalbym z kodeina. Albo difenidyna mmm...
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 585 / 52 / 0
Pepejson pisze:
Jak wygląda sprawa waporyzacji?
Ile należy spalić żeby było mniej więcej tak jak po 2mg zwykłego bf'a?

Edit:
I czy w rozcierce z kofeiną bezwodną również można waporyzować?

W znaczeniiu czy 4fbf zadziałą, czy też liczysz na efekt działąnia mniksu takiego? Kofeina ma punkt rzebia w okolicach 200-230stopni o ile dobrze pamiętam, ale bodajzę tylko przy jakimśniskim ciśnieniu, więc nie wiem jak zachowuje sięw normalnym otoczeniu, spróbuj i zoabc.
  • 77 / 2 / 0
Można w rozcierce tez palić
  • 510 / 53 / 1
Mam małą tolerancję na kodeinę (450mg działa jak należy) czego mogę się spodziewać po 4-BF? Będzie ta opiatowa euforia czy tylko sedacja?
Uwaga! Użytkownik TrzymamSzafe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 510 / 53 / 1
Dobra, mam ten liquid z 100mg. Jak to dawkować?
Papieroska mam takiego http://bit.ly/10dvkAd grzałka 2.4Ω
I jak z tolerancją? Ile dni przerwy robić, żeby utrzymać ją na przyzwoitym poziomie?
Uwaga! Użytkownik TrzymamSzafe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1794 / 124 / 0
Wchodzi bardzo szybko, wiec palisz az sie nie upierdolisz. W moim przypadku 10-15 chmur, ale mam ciut mniejsza tolerke. Tolerancja rosnie bardzo szybko i praktycznie po zuzyciu kilkudziesieciu mg staje sie to w chuj nieoplacalne. Sprobuj palic co drugi dzien, mi tam zawsze brakowalo do tego silnej woli.
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 53 / / 0
Na poczatku dziala fajnie. Ciepelko, fajna fazka. Ale ciag kilkudniowy nie daje az takiej przyjemnosci.
  • 131 / 2 / 0
Kurcze, mam problem. Dostalem za darmo 4F-BF w glikolu 13,5 mg/ml. Co z tym robic? Vapowac w Efajku? Mam zwykla baterie 3,7v I taki clearomizer jak opisany w temacie o kanna - dolnogrzalkowy z podwojna grzalka. Zadziala? Jak jeszcze moge ZAZYC? p.o. rozpuszczone w napoju?
Emil Cioran był smutnym nihilistą cierpiącym na bezsenność i napisał, że życie to zły gust materii.
F84.5
Forum [H] -groza powszechnej anomii. Nie przesiąkajmy upadkiem, dbajmy o siebie. Można nie ćpać i żyć. Cel: zdrowie psychiczne. Szukam sposobów.
  • 250 / / 0
Tylko wapo albo iv, analogicznie do BFa. Mi na protanku I śmiga jak trzeba, na górnogrzałkowym vivi nova slim gorzej. Wiec dolnogrzalkowce, na zwykłej baterii bez regulacji działa dobrze, z regulacją jeszcze lepiej, na modach śmiga. Wiec wapować, się nie bać, póki tolerka pozwala! :old:
Jednak człowiek, który wraca przez Drzwi w Murze, nigdy nie będzie tym samym, który przez nie przeszedł.
  • 131 / 2 / 0
Anonek pisze:
Na poczatku dziala fajnie. Ciepelko, fajna fazka. Ale ciag kilkudniowy nie daje az takiej przyjemnosci.
Czy znowu tak fajnie? Wapuję liquid z efajka (dolno-podwójno-grzałkowca, ponoć najwłaściwszy) - i zupełnie nie ta przyjemność, co z "byle" 300mg kody czy PST z pół kilo właściwego maku. :-( To tak już jest, czy może mój sort, grzałka lub organizm są inne?
Emil Cioran był smutnym nihilistą cierpiącym na bezsenność i napisał, że życie to zły gust materii.
F84.5
Forum [H] -groza powszechnej anomii. Nie przesiąkajmy upadkiem, dbajmy o siebie. Można nie ćpać i żyć. Cel: zdrowie psychiczne. Szukam sposobów.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).

Hiszpańska policja rozbiła komórkę kartelu. "To była twierdza marihuany"

W ostatnich latach Hiszpania stała się jednym z głównych punktów tranzytowych narkotyków do Europy. Jej strategiczne położenie na Półwyspie Iberyjskim — z długą linią brzegową, portami o ogromnym znaczeniu handlowym i Cieśniną Gibraltarską, przez którą prowadzi kluczowy szlak między Afryką a Europą — sprawia, że kraj ten jest szczególnie narażony na działalność międzynarodowych mafii narkotykowych. Najnowszym tego dowodem jest rozbicie w Walencji komórki tzw. Bałkańskiego Kartelu, jednej z najaktywniejszych organizacji przestępczych Europy Wschodniej.