Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 433 / 1 / 0
Używam tylko psychodelików, głównie tryptamin. Same trypty raczej nie wpływają u mnie na zwiększenie ochoty na papierosa choć pali się po nich bardzo przyjemnie, palę na tripie więcej niż zwykle ale raczej z racji tego że zawsze mam ze sobą jakieś lajtowe piwka (strasznie lubię piwo, nie wyobrażam sobie tripowania bez niego) a do browarka bardzo lubię sobie zapalić. Szluga też niejednokrotnie pomogła mi uspokoić myśli gdy bywało nieco za grubo. Ciekawie jest natomiast na grzybach, czasem szlugi smakują mi cudownie i palę dosłownie jedną za drugą nie mogąc się z nimi rozstać ale miewałem również tripy na których po zapaleniu miałem poczucie literalnego trucia się, czułem jak ten dym rozchodzi mi się w środku niszcząc mnie, kończyło się kilkakrotnie wyrzuceniem paczki w chuj, oddaniem komuś albo utopieniem w rzece "żeby już nikt się nie otruł". Raz nawet ponad miesięczną abstynencją od papierosów.
Legalise drugs and murder.

Moje posty to fikcja literacka.
  • 652 / 3 / 0
Najwięcej:

1. Stymulanty
2. kodeina
3. Dysocjanty

Najmniej
1. Kannabinoidy i mj
2. Psychodeliki
Wielcy są wielcy tylko dlatego, że my klęczymy.
  • 39 / 1 / 0
Po wszystkich stymulantach miałem tak że mogłem odpalać jednego papierosa od drugiego, teraz lubie czasem zapalić jednego na psychodelikach no i do piwka czasem.
  • 343 / 19 / 0
Najwięcej pale po amfie,najmniej wbrew pozorom po mj lub maczanach chce mi sie rzygać na samą myśl o papierosie.
  • 187 / 1 / 0
Najwięcej oczywiście po wszelkich stymulantach.
Z mj mam tak, ze zaraz po upaleniu nie mam wielkiej ochoty zapalić, lecz jak minie kilka chwil/zacznie schodzić to papieros smakuje wybornie :)
  • 1329 / 58 / 0
najwięcej zdarzyło mi się wypalić z 15 ohydnych, ruskich fajek przez jakieś 3 godziny po nbomie. a to wyczyn bo jestem prawie niepalący. paliłem jedną za drugą, przy czym dym smakował cudownie i był nierozłączną częścią tego zmienionego świata. no i alkohol, po pijaku chce się palić
A oto bazy na dalekiej orbicie ZIEMI i poza orbitą KSIĘŻYCA oraz na samym KSIĘŻYCU, które zbuduję sobie w przyszłości. LUDZKOŚĆ będzie słuchała wtedy MNIE
  • 677 / 1 / 0
Jedyna grupa substancji po której na prawdę mi nie smakowały papierosy to fenylki. Cała reszta, zwłaszcza te euforyzująco-stymulujące napędzają do kopcenia jak sam chuj. Oczywiście wliczając alkohol.
delikatny jestem na zwale.
  • 153 / 3 / 0
Nie no ludzie po mj to predzej jedzenie niz palenie. Ja pale najczesciej po mefedronie albo fecie. Wtedy kiedy czulam jeszcze splyw palilam najwiecej. Teraz to w sumie dla umilenia sobie tej przyjamnej fazy ;-)
Uwaga! Użytkownik pepsicola nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 267 / 16 / 0
Najwięcej po stymulantach - 2 paczki szlugów bez problemu.
Najmniej paliłem po DXM - jeszcze przez 2dni po zażyciu szlug smakował jak g*wno.

Po mj palę umiarkowanie, szlug zaraz po wejściu i po kilku min następny.
Kiedy celem jest brak celu.
Sex, drugs & rap - to mój przepis na życie.%-D
  • 37 / / 0
Najwiecej po stimach, bieda ketonach i takich tam. Po dysocjantach, jesli wogle jestem w stanie wstac z lozka, usiasc i odpalic szluge to i tak za chwile ja wyrzucam, ble
Uwaga! Użytkownik conako nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.