Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 433 / 2 / 0
Używam tylko psychodelików, głównie tryptamin. Same trypty raczej nie wpływają u mnie na zwiększenie ochoty na papierosa choć pali się po nich bardzo przyjemnie, palę na tripie więcej niż zwykle ale raczej z racji tego że zawsze mam ze sobą jakieś lajtowe piwka (strasznie lubię piwo, nie wyobrażam sobie tripowania bez niego) a do browarka bardzo lubię sobie zapalić. Szluga też niejednokrotnie pomogła mi uspokoić myśli gdy bywało nieco za grubo. Ciekawie jest natomiast na grzybach, czasem szlugi smakują mi cudownie i palę dosłownie jedną za drugą nie mogąc się z nimi rozstać ale miewałem również tripy na których po zapaleniu miałem poczucie literalnego trucia się, czułem jak ten dym rozchodzi mi się w środku niszcząc mnie, kończyło się kilkakrotnie wyrzuceniem paczki w chuj, oddaniem komuś albo utopieniem w rzece "żeby już nikt się nie otruł". Raz nawet ponad miesięczną abstynencją od papierosów.
Legalise drugs and murder.

Moje posty to fikcja literacka.
  • 652 / 3 / 0
Najwięcej:

1. Stymulanty
2. kodeina
3. Dysocjanty

Najmniej
1. Kannabinoidy i mj
2. Psychodeliki
Wielcy są wielcy tylko dlatego, że my klęczymy.
  • 39 / 1 / 0
Po wszystkich stymulantach miałem tak że mogłem odpalać jednego papierosa od drugiego, teraz lubie czasem zapalić jednego na psychodelikach no i do piwka czasem.
  • 343 / 19 / 0
Najwięcej pale po amfie,najmniej wbrew pozorom po mj lub maczanach chce mi sie rzygać na samą myśl o papierosie.
  • 187 / 1 / 0
Najwięcej oczywiście po wszelkich stymulantach.
Z mj mam tak, ze zaraz po upaleniu nie mam wielkiej ochoty zapalić, lecz jak minie kilka chwil/zacznie schodzić to papieros smakuje wybornie :)
  • 1329 / 60 / 0
najwięcej zdarzyło mi się wypalić z 15 ohydnych, ruskich fajek przez jakieś 3 godziny po nbomie. a to wyczyn bo jestem prawie niepalący. paliłem jedną za drugą, przy czym dym smakował cudownie i był nierozłączną częścią tego zmienionego świata. no i alkohol, po pijaku chce się palić
A oto bazy na dalekiej orbicie ZIEMI i poza orbitą KSIĘŻYCA oraz na samym KSIĘŻYCU, które zbuduję sobie w przyszłości. LUDZKOŚĆ będzie słuchała wtedy MNIE
  • 678 / 1 / 0
Jedyna grupa substancji po której na prawdę mi nie smakowały papierosy to fenylki. Cała reszta, zwłaszcza te euforyzująco-stymulujące napędzają do kopcenia jak sam chuj. Oczywiście wliczając alkohol.
delikatny jestem na zwale.
  • 153 / 3 / 0
Nie no ludzie po mj to predzej jedzenie niz palenie. Ja pale najczesciej po mefedronie albo fecie. Wtedy kiedy czulam jeszcze splyw palilam najwiecej. Teraz to w sumie dla umilenia sobie tej przyjamnej fazy ;-)
Uwaga! Użytkownik pepsicola nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 267 / 17 / 0
Najwięcej po stymulantach - 2 paczki szlugów bez problemu.
Najmniej paliłem po DXM - jeszcze przez 2dni po zażyciu szlug smakował jak g*wno.

Po mj palę umiarkowanie, szlug zaraz po wejściu i po kilku min następny.
Kiedy celem jest brak celu.
Sex, drugs & rap - to mój przepis na życie.%-D
  • 37 / / 0
Najwiecej po stimach, bieda ketonach i takich tam. Po dysocjantach, jesli wogle jestem w stanie wstac z lozka, usiasc i odpalic szluge to i tak za chwile ja wyrzucam, ble
Uwaga! Użytkownik conako nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.

Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę

Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.

Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia

Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.