Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
User ten przekroczył ilość błędnie wpisanych haseł i
system prosi o wpisanie Capcha.
Po 26 razach wpisana poprawnych słów user ten stracił cierpliwość, gdyz te 26 razy Capcha komunikowala błąd. Co ma zrobić ten user?
Capcha była wpisywania z różnych przeglądarki i systemów
Coś z czym nikt nie godzi się..."
Dziś rano z mojego właściwego konta (winogron) postanowiłem zmienić e-maila na "winogronnr1@gmail.com ". Problem polega na tym ze nie dostałem maila z linkiem aktywacyjnym i nie dostaje go nadal, w związku z czym nie mogę się zalogować :(.
Zgodnie z radą kontaktuję się w tym dziale forum.
Opis problemu zawarłem w tym wątku http://talk.hyperreal.info/uwaga-wkrotc ... .html#wrap
Po krótce:
W moim przypadku zmiana maila na nowy spowodowała wylogowanie z konta i zablokowanie go wraz z komunikatem "Użytkownik o podanej nazwie jest nieaktywny" i poleceniem zgłoszenia się do administracji. Ponowne próby logowania, nic nie dawały, a skorzystanie z opcji "Wyślij ponownie e-mail aktywacyjny" też były bezskuteczne, bo nie przychodził żaden email aktywacyjny na mojego zmienionego emaila. Nie wiem, czy coś przychodziło na stary email, gdyż jest już od dawna nieaktywny.
Pozdrawiam.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Dolnośląscy policjanci i największe uderzenie w przestępczość narkotykową w historii UE
Ponad 9,3 tony zabezpieczonych narkotyków, 1000 ton prekursorów chemicznych, dziesiątki zlikwidowanych laboratoriów i ponad 85 zatrzymanych osób w wielu krajach Europy – to bilans największej w historii Unii Europejskiej operacji wymierzonej w produkcję i dystrybucję narkotyków syntetycznych. Sprawę zapoczątkowali i od 2022 roku prowadzili funkcjonariusze Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową KWP we Wrocławiu wraz z prokuratorem Dolnośląskiego Wydziału Zamiejscowego Prokuratury Krajowej we Wrocławiu.
Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia
W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".
Młodzi dorośli piją więcej alkoholu, gdy łączą go z marihuaną
Nowe badania wskazują, że wśród młodych osób dorosłych sięgających zarówno po alkohol, jak i marihuanę, dni, w których używają obu substancji, wiążą się z wypiciem większej ilości drinków. To właśnie ta zwiększona ilość alkoholu jest kluczowym mechanizmem prowadzącym do bardziej negatywnych konsekwencji.