Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
PS: gdyby ktoś chciał próbować takiego miksu, warto brać pod uwagę, że kanna prawdopodobnie działa jako IMAO, więc lepiej nie testować wyższych dawek, bo może się to skończyć ZS, zwłaszcza w przypadku osób, które wcześniej nie wyprały się z serotoniny np. próbując 3-MMC lub innych "serotoników"
Było to moje pierwsze doświadczenie z dyso i nie okazało się zgodne z oczekiwaniami.
Dopadł mnie duży nieogar, pustka w głowie, kłopoty z mową i koordynacją, (znaczne) problemy z wyraźnym widzeniem. Po podaniu przypomniałem sobie, że rozmraża mi się szpinak i podjąłem próbę jego zrobienia, w połowie, mniej więcej po T+0,5h od zarzucenia ciągle zapominałem co mam dodać, musiałem poprosić współlokatora o nadzór
Ponadto omamy słuchowe, taki jakby metaliczny szelest, dźwięk serwerowni. Muzyka brzmiała inaczej, ale nie przyjemniej. Ogólnie czułem się po prostu ujebany dragami. Miałem ogromną ochotę na kontakt z ludźmi jednak jak już dochodziło do interakcji, nie wiedziałem co powiedzieć, byłem dość splątany. Zaczęło mi się trochę nudzić to w T+3h rzuciłem jeszcze 8mg 4-AcO, ten zabieg wyklarował nieco mgłę sensoryczną i zrobiło się przyjemnie z lekkim tryptaminowym przesunięciem kolorów. T+5h wypiłem 2 piwka z kumplem i bez problemu zasnąłem.
Oczywiście będę próbował dalej, dziś pójdzie nieco mniej ~30mg i tylko oral. Czy na podróż mogło mieć wpływ wzięcie jakieś 3h przed zarzuceniem 25mg hydroksyzyny?
Jak masz stuff słabej jakości, to takie 20mg jedynie połaskocze po nosie :(
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.