Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
PS: gdyby ktoś chciał próbować takiego miksu, warto brać pod uwagę, że kanna prawdopodobnie działa jako IMAO, więc lepiej nie testować wyższych dawek, bo może się to skończyć ZS, zwłaszcza w przypadku osób, które wcześniej nie wyprały się z serotoniny np. próbując 3-MMC lub innych "serotoników"
Było to moje pierwsze doświadczenie z dyso i nie okazało się zgodne z oczekiwaniami.
Dopadł mnie duży nieogar, pustka w głowie, kłopoty z mową i koordynacją, (znaczne) problemy z wyraźnym widzeniem. Po podaniu przypomniałem sobie, że rozmraża mi się szpinak i podjąłem próbę jego zrobienia, w połowie, mniej więcej po T+0,5h od zarzucenia ciągle zapominałem co mam dodać, musiałem poprosić współlokatora o nadzór
Ponadto omamy słuchowe, taki jakby metaliczny szelest, dźwięk serwerowni. Muzyka brzmiała inaczej, ale nie przyjemniej. Ogólnie czułem się po prostu ujebany dragami. Miałem ogromną ochotę na kontakt z ludźmi jednak jak już dochodziło do interakcji, nie wiedziałem co powiedzieć, byłem dość splątany. Zaczęło mi się trochę nudzić to w T+3h rzuciłem jeszcze 8mg 4-AcO, ten zabieg wyklarował nieco mgłę sensoryczną i zrobiło się przyjemnie z lekkim tryptaminowym przesunięciem kolorów. T+5h wypiłem 2 piwka z kumplem i bez problemu zasnąłem.
Oczywiście będę próbował dalej, dziś pójdzie nieco mniej ~30mg i tylko oral. Czy na podróż mogło mieć wpływ wzięcie jakieś 3h przed zarzuceniem 25mg hydroksyzyny?
Jak masz stuff słabej jakości, to takie 20mg jedynie połaskocze po nosie :(
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków
Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.