Należące do grupy anilidopiperydyn substancje opioidowe, o krótszym i silniejszym efekcie.
Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1611 / 34 / 0
B-F bym widział jako zastępnik, tymczasem nałóg opioidowy, to długotrwała administracja, czasem częsta. Czasem i częste wciąganie czegoś nosem? - nie widzę tego.
Blottery to najlepszy sposób i bezpieczny dla dystrybucji (ergo dla odbiorcy (trzeba założyć nieodpowiedzialnego i niedoświadczonego w tym właśnie) oraz bezpieczne nazwijmy to: placówki badawczej, która mam nadzieje za pomocą granta udostępnia, LOL.

Chodzi o stworzenie nośnika-uniwersum - trwałego, wygodnego, bezprzypałowego a przede wszystkim dostosowanego do świeżynek, którym można dawać sample per oral, a także hardkorowych helupiarzy, którzy sobie z papiera ściągają i wiedzą jak to zrobić... Jeden produkt dla wszystkich, łatwy do zrobienia, pod warunkiem że umie się sączyć na pro.

Niemniej jest pomysł rozmieszać to w czymś neutralnym i trwałym. Najlepiej aby laborant (znaczy tester - user) miał wybór otrzymując przykładowo gram proszku, wiedząc że jest 10 dawek - dzisiaj se puknie, jutro se snifnie, do szuflady schowa nie zgnije, legit i kwit jest - te zasady muszą być spełnione...

Ciekaw jestem tzw "kurwatywności" czyli kreatywności w imię kurestwa (przynajmniej dla 90% avatarów - ja widzę potencjał leczniczy i potrzebę legalnych badań.

Nazwy uliczne to byko-fenturion lub lol-fentylion. B-F kojarzy z dragonflajem.
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 1293 / 20 / 0
jak jest z tolerancją w przypadku B-F? szybko rośnie/długo sie utrzymuje etc. ?
Uwaga! Użytkownik Tracerek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1406 / 142 / 0
bf na pewno działa. to, że ktos nie czuje to sprawa dawki. jeśli bloter zaw.2 mg, to wchłonie się połowa z pod po. z pod iv całosć, wiadomo. jak pisałem powyżej, przyjmijmy wypadkową, że jest on 2-7 razy słabszy od fenta. te 2 mg jest więc b.małą dawką. nie ma się co dziwić, że ktoś biorący heroinę nie poczuł tego. do tego jeszcze bf, jak i fent nie ma wejścia. praktycznie wcale. dopiero po kilku sekundach zaczyna sie czuć b.przyjemne działane. nie dziwota więc, że ludziska nawykli do hery, czy tym bardziej morfiny, nie są zachwyceni. większośc userów hery, czy majki ceni sobie bardzo tego "kopa" czy tam "enter" ;). tego tu nie ma, jak i w większosci syntetyków. aby faktycznie mozna było ocenić bf trzeba by zastosować dużo większe dawki tej substancji. a naprawdę jest ona ciekawa- ostrzegam to żadna reklama, nawet niech nikt kto nie brał opio się tym co tu piszę nie skusi, albo nich czyta dalej- z uwagą!!!. euforię ma chyba nawet większą od fenta, ja tak oceniam, do tego nie powoduje aż takiej senności jak pierwowzór. ale jak mówię trzeba zapodac odpowiednia dawkę, a nie dawkę symboliczna i to jeszcze po. mi tam bardzo pasował, a znam od dawna.
za to potencjał wjebujący ma większy od fenta !!! sam byłem zdziwiony, jak bardzo chce sie przywalić ponownie, ponownie i ponownie. naprawdę niebezpieczna substancja. o taki wilk w owczej skórze. większość ludzi, a szczególnie tych, co już mieli kontakt z mocnymi opio ją po prostu zlekceważy. i to będzie ich koniec. wjebią się tak, że poza bf nic już innego nie bedzie ich w stanie zaspokoić. to przecież substancja, poch. z tej samej grupy co fnt. a niestety, one maja tak, że potem już nic nnie działa i chce się tylko tej substancji. naprawdę ostrzegam, bo z doświadczenia personalnego piszę. wjebac się jest b. łatwo. jak jeszcze to jest legalne i dostępne w sklepach z RC. nic prostszego. do tego ta pozornie lajtowa specyfika substancji. no wrecz sztandarowy przykład do wjebywania. a wyjść potem z takiego czegos jest koszmarnie trudno. nie fizycznie, nie. psychicznie. takiego potencjału uzależniajacego psychicznie nie ma chyba żadna inna grupa syntetycznych opio-no może nitazeny.
better, ja Ci odpisze, ale muszę się zastanowic, jak to napisac , tak, byś coś z tego konstruktywnego wyniósł.
  • 259 / 39 / 0
A jak jest z wchłanialnością przez sniff? Mam mieszaninę B-F:Laktoza 1:100. Ile do noska?
  • 981 / 6 / 0
B-F, 4FBF, alpha B-F - czyste i w miksie z laktoza, mozna kupic bez problemu w necie, chwila z duckduckgo i tyle ceny zaporowe to inna sprawa.
]

widziałem tą strone ,niestet cena dośc wysoka .

a co kwadratów 1000 kosztujw 2400 $ czyli 7200 zł kwadraty powinny kopać za porzadny sklep by mogł puscic cos co nie działa,tylko co raz wiecej osób skarzy sie z za krotko dziala ,trzeba wieksych dawek chęc powtorzenia silna, raczej kariery nie zdobedzie
  • 415 / 3 / 0
10 mg B-F* od polskiego chemika podane i.v.*
Działanie przypominające fentanyl*...
...bardzo "przyjemne". :-p
Peak ~0,5h*
  • 92 / 1 / 0
Ja chyba wiem kto.

B-F wg lit. ma moc F x 0,13., czyli 7 x M. W praktyce dawkowanie miesci sie w 0,5-10mg.
Dobrze widzę że kiepsko z dostępnością...?

Zarówno PEPPP jak i syntezujący, obydwoje bardzo sie denerwują podczas syntezy.

Tutaj jest pokazane jak najlepiej poukładać sobie zwykłego f w receptorach;)
http://img23.imageshack.us/img23/2173/fwrec.jpg
  • 2876 / 99 / 0
Ktoś kto miał styczność z tą substancją może napisać jaki jest czas działania dla odpowiedniej drogi administracji ?
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 343 / 6 / 0
Można wyprowadzić analogię od fentanylu, tzn super krótki czas działania, oraz błyskawiczny wzrost tolerancji. Ciąg chyba trzeba by zaczynać od nasączenia organizmu? Bo tak jest np w przypadku fentanylu i metadonu. Ale to tylko moje gdybania.
Uwaga! Użytkownik Motor niczyj jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 259 / 39 / 0
15 stron wątku i może tylko 4 osoby miały z tym kontakt. Reszta to marzyciele :-p
One pot sprawdza się całkiem dobrze http://pl.scribd.com/doc/30448083/A-Con ... 3082340577 ;-)
ODPOWIEDZ
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.