Negatywne konsekwencje przyjmowania fitokannabinoidów i sposoby im przeciwdziałania.
ODPOWIEDZ
  • 705 / 1 / 0
Abraxas pisze:
gandzia zostawia ślad jak sanek płoza - paktofonika
To kiedy Fokus wypierdala z okna?
  • 3490 / 56 / 0
Myślisz, że wtedy nie znano szafeczek?

Od kiedy to da się konopie w lesie?
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 1450 / 19 / 0
Mniejsza z tym.

Ja podczas całej fazy mam takie 0,5-1h zawieszenie. Różnie ono występuje. Czasem 15min od zapalenia czasem 2h. Zawieszenie to polega, iż zaczynam analizować sytuacje w których się znalazłem w dniach poprzednich. Dziś spalony we wannie zastanawiałem się czy wczoraj powinienem dać kasjerce równe 50zł te jebane 3gr czy dać jej 100zł i czekać na resztę. Albo czy zamiast mówić do dziewczyny z klasy "cześć" tylko "siema" mogłem ją obrazić. Albo czy w tej rozmowie powiniiem się uśmiechnąć czy nie

Pod czas takiego zamyślenia spokojnymi wolnymi ruchami obgryzam wszystkie paznokcie :) Co to może być?
I przychodzi czas, że odurzanie się alkoholem przestaje być interesowne

Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
  • 418 / 2 / 0
AE86 pisze:
Abraxas pisze:
gandzia zostawia ślad jak sanek płoza - paktofonika
To kiedy Fokus wypierdala z okna?
nie trzeba koniecznie popełniać samobójstwa mając przepalony dzban
  • 1530 / 9 / 0
C9H13N pisze:
Mniejsza z tym.

Ja podczas całej fazy mam takie 0,5-1h zawieszenie. Różnie ono występuje. Czasem 15min od zapalenia czasem 2h. Zawieszenie to polega, iż zaczynam analizować sytuacje w których się znalazłem w dniach poprzednich. Dziś spalony we wannie zastanawiałem się czy wczoraj powinienem dać kasjerce równe 50zł te jebane 3gr czy dać jej 100zł i czekać na resztę. Albo czy zamiast mówić do dziewczyny z klasy "cześć" tylko "siema" mogłem ją obrazić. Albo czy w tej rozmowie powiniiem się uśmiechnąć czy nie

Pod czas takiego zamyślenia spokojnymi wolnymi ruchami obgryzam wszystkie paznokcie :) Co to może być?
Nerwica?
"Przyszła wojna będzie wojną niewidzialną Dopiero gdy dany kraj zauważy że jego plony uległy zniszczeniu jego przemysł jest sparaliżowany jego siły zbrojne są niezdolne do działania zrozumie nagle że brał udział w wojnie i że tę wojnę przegrywa"
  • 10 / / 0
Doktor Traktor pisze:
Im dluzej smazysz tym mniej wyrazna jest ta 'mozliwosc rozwoju'. Rozwinac to sie mozesz po przegieciu z dawka LSD :D
Wg mnie dorabianie ideologii, wszedobylscy rastamani i ludzie ktorzy pala 'swiete ziele od pana boga' to glupota.
Baka pomaga spojrzec z innej strony, but cmon, to tylko sianko ktore przypadkiem reaguje z naszym organizmem w ten a nie inny sposob.
Myślę, że masz całkowitą rację. Prawdopodobnie lepiej od czasu do czasu jakiś mocny psychodelic, typu kwas, niż zbyt częste, duże, regularne zabawy z trawką. Oczywiście jeśli chodzi o rozwojowe intencje używania tych substancji.
  • 418 / 2 / 0
Nerwica
  • 1450 / 19 / 0
Ale jaka? Natręctw?
I przychodzi czas, że odurzanie się alkoholem przestaje być interesowne

Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
  • 1530 / 9 / 0
C9H13N pisze:
Ale jaka? Natręctw?
Na to wygląda. Nie pal za dużo to się nie nasili. Z innymi dragami, zwłaszcza psychodelikami, też nie przesadzaj. Jednak z nimi to jest inaczej niż z MJ, którą można palić dzień w dzień.
"Przyszła wojna będzie wojną niewidzialną Dopiero gdy dany kraj zauważy że jego plony uległy zniszczeniu jego przemysł jest sparaliżowany jego siły zbrojne są niezdolne do działania zrozumie nagle że brał udział w wojnie i że tę wojnę przegrywa"
  • 418 / 2 / 0
Mam coś podobnego, rozkminiam czy czegoś nie zrobiłem źle czy nie lepiej jak by było jak bym tak zrobił.Teraz miewam to sporadycznie po prostu rozkminiłem że to chore i nie normalne tb też radze.Żyj chwilą tu i teraz za dużo myśli robi kosz pod kopułą ;)
ODPOWIEDZ
Newsy
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych

Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.

Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu

Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.

Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.