Negatywne konsekwencje przyjmowania fitokannabinoidów i sposoby im przeciwdziałania.
ODPOWIEDZ
  • 705 / 1 / 0
Abraxas pisze:
gandzia zostawia ślad jak sanek płoza - paktofonika
To kiedy Fokus wypierdala z okna?
  • 3490 / 55 / 0
Myślisz, że wtedy nie znano szafeczek?

Od kiedy to da się konopie w lesie?
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 1450 / 19 / 0
Mniejsza z tym.

Ja podczas całej fazy mam takie 0,5-1h zawieszenie. Różnie ono występuje. Czasem 15min od zapalenia czasem 2h. Zawieszenie to polega, iż zaczynam analizować sytuacje w których się znalazłem w dniach poprzednich. Dziś spalony we wannie zastanawiałem się czy wczoraj powinienem dać kasjerce równe 50zł te jebane 3gr czy dać jej 100zł i czekać na resztę. Albo czy zamiast mówić do dziewczyny z klasy "cześć" tylko "siema" mogłem ją obrazić. Albo czy w tej rozmowie powiniiem się uśmiechnąć czy nie

Pod czas takiego zamyślenia spokojnymi wolnymi ruchami obgryzam wszystkie paznokcie :) Co to może być?
I przychodzi czas, że odurzanie się alkoholem przestaje być interesowne

Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
  • 418 / 2 / 0
AE86 pisze:
Abraxas pisze:
gandzia zostawia ślad jak sanek płoza - paktofonika
To kiedy Fokus wypierdala z okna?
nie trzeba koniecznie popełniać samobójstwa mając przepalony dzban
  • 1530 / 9 / 0
C9H13N pisze:
Mniejsza z tym.

Ja podczas całej fazy mam takie 0,5-1h zawieszenie. Różnie ono występuje. Czasem 15min od zapalenia czasem 2h. Zawieszenie to polega, iż zaczynam analizować sytuacje w których się znalazłem w dniach poprzednich. Dziś spalony we wannie zastanawiałem się czy wczoraj powinienem dać kasjerce równe 50zł te jebane 3gr czy dać jej 100zł i czekać na resztę. Albo czy zamiast mówić do dziewczyny z klasy "cześć" tylko "siema" mogłem ją obrazić. Albo czy w tej rozmowie powiniiem się uśmiechnąć czy nie

Pod czas takiego zamyślenia spokojnymi wolnymi ruchami obgryzam wszystkie paznokcie :) Co to może być?
Nerwica?
"Przyszła wojna będzie wojną niewidzialną Dopiero gdy dany kraj zauważy że jego plony uległy zniszczeniu jego przemysł jest sparaliżowany jego siły zbrojne są niezdolne do działania zrozumie nagle że brał udział w wojnie i że tę wojnę przegrywa"
  • 10 / / 0
Doktor Traktor pisze:
Im dluzej smazysz tym mniej wyrazna jest ta 'mozliwosc rozwoju'. Rozwinac to sie mozesz po przegieciu z dawka LSD :D
Wg mnie dorabianie ideologii, wszedobylscy rastamani i ludzie ktorzy pala 'swiete ziele od pana boga' to glupota.
Baka pomaga spojrzec z innej strony, but cmon, to tylko sianko ktore przypadkiem reaguje z naszym organizmem w ten a nie inny sposob.
Myślę, że masz całkowitą rację. Prawdopodobnie lepiej od czasu do czasu jakiś mocny psychodelic, typu kwas, niż zbyt częste, duże, regularne zabawy z trawką. Oczywiście jeśli chodzi o rozwojowe intencje używania tych substancji.
  • 418 / 2 / 0
Nerwica
  • 1450 / 19 / 0
Ale jaka? Natręctw?
I przychodzi czas, że odurzanie się alkoholem przestaje być interesowne

Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
  • 1530 / 9 / 0
C9H13N pisze:
Ale jaka? Natręctw?
Na to wygląda. Nie pal za dużo to się nie nasili. Z innymi dragami, zwłaszcza psychodelikami, też nie przesadzaj. Jednak z nimi to jest inaczej niż z MJ, którą można palić dzień w dzień.
"Przyszła wojna będzie wojną niewidzialną Dopiero gdy dany kraj zauważy że jego plony uległy zniszczeniu jego przemysł jest sparaliżowany jego siły zbrojne są niezdolne do działania zrozumie nagle że brał udział w wojnie i że tę wojnę przegrywa"
  • 418 / 2 / 0
Mam coś podobnego, rozkminiam czy czegoś nie zrobiłem źle czy nie lepiej jak by było jak bym tak zrobił.Teraz miewam to sporadycznie po prostu rozkminiłem że to chore i nie normalne tb też radze.Żyj chwilą tu i teraz za dużo myśli robi kosz pod kopułą ;)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.