Abraxas pisze:gandzia zostawia ślad jak sanek płoza - paktofonika
Od kiedy to da się konopie w lesie?
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Ja podczas całej fazy mam takie 0,5-1h zawieszenie. Różnie ono występuje. Czasem 15min od zapalenia czasem 2h. Zawieszenie to polega, iż zaczynam analizować sytuacje w których się znalazłem w dniach poprzednich. Dziś spalony we wannie zastanawiałem się czy wczoraj powinienem dać kasjerce równe 50zł te jebane 3gr czy dać jej 100zł i czekać na resztę. Albo czy zamiast mówić do dziewczyny z klasy "cześć" tylko "siema" mogłem ją obrazić. Albo czy w tej rozmowie powiniiem się uśmiechnąć czy nie
Pod czas takiego zamyślenia spokojnymi wolnymi ruchami obgryzam wszystkie paznokcie :) Co to może być?
Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
AE86 pisze:To kiedy Fokus wypierdala z okna?Abraxas pisze:gandzia zostawia ślad jak sanek płoza - paktofonika
C9H13N pisze:Mniejsza z tym.
Ja podczas całej fazy mam takie 0,5-1h zawieszenie. Różnie ono występuje. Czasem 15min od zapalenia czasem 2h. Zawieszenie to polega, iż zaczynam analizować sytuacje w których się znalazłem w dniach poprzednich. Dziś spalony we wannie zastanawiałem się czy wczoraj powinienem dać kasjerce równe 50zł te jebane 3gr czy dać jej 100zł i czekać na resztę. Albo czy zamiast mówić do dziewczyny z klasy "cześć" tylko "siema" mogłem ją obrazić. Albo czy w tej rozmowie powiniiem się uśmiechnąć czy nie
Pod czas takiego zamyślenia spokojnymi wolnymi ruchami obgryzam wszystkie paznokcie :) Co to może być?
Doktor Traktor pisze:Im dluzej smazysz tym mniej wyrazna jest ta 'mozliwosc rozwoju'. Rozwinac to sie mozesz po przegieciu z dawka LSD :D
Wg mnie dorabianie ideologii, wszedobylscy rastamani i ludzie ktorzy pala 'swiete ziele od pana boga' to glupota.
Baka pomaga spojrzec z innej strony, but cmon, to tylko sianko ktore przypadkiem reaguje z naszym organizmem w ten a nie inny sposob.
Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
C9H13N pisze:Ale jaka? Natręctw?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.