Abraxas pisze:gandzia zostawia ślad jak sanek płoza - paktofonika
Od kiedy to da się konopie w lesie?
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Ja podczas całej fazy mam takie 0,5-1h zawieszenie. Różnie ono występuje. Czasem 15min od zapalenia czasem 2h. Zawieszenie to polega, iż zaczynam analizować sytuacje w których się znalazłem w dniach poprzednich. Dziś spalony we wannie zastanawiałem się czy wczoraj powinienem dać kasjerce równe 50zł te jebane 3gr czy dać jej 100zł i czekać na resztę. Albo czy zamiast mówić do dziewczyny z klasy "cześć" tylko "siema" mogłem ją obrazić. Albo czy w tej rozmowie powiniiem się uśmiechnąć czy nie
Pod czas takiego zamyślenia spokojnymi wolnymi ruchami obgryzam wszystkie paznokcie :) Co to może być?
Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
AE86 pisze:To kiedy Fokus wypierdala z okna?Abraxas pisze:gandzia zostawia ślad jak sanek płoza - paktofonika
C9H13N pisze:Mniejsza z tym.
Ja podczas całej fazy mam takie 0,5-1h zawieszenie. Różnie ono występuje. Czasem 15min od zapalenia czasem 2h. Zawieszenie to polega, iż zaczynam analizować sytuacje w których się znalazłem w dniach poprzednich. Dziś spalony we wannie zastanawiałem się czy wczoraj powinienem dać kasjerce równe 50zł te jebane 3gr czy dać jej 100zł i czekać na resztę. Albo czy zamiast mówić do dziewczyny z klasy "cześć" tylko "siema" mogłem ją obrazić. Albo czy w tej rozmowie powiniiem się uśmiechnąć czy nie
Pod czas takiego zamyślenia spokojnymi wolnymi ruchami obgryzam wszystkie paznokcie :) Co to może być?
Doktor Traktor pisze:Im dluzej smazysz tym mniej wyrazna jest ta 'mozliwosc rozwoju'. Rozwinac to sie mozesz po przegieciu z dawka LSD :D
Wg mnie dorabianie ideologii, wszedobylscy rastamani i ludzie ktorzy pala 'swiete ziele od pana boga' to glupota.
Baka pomaga spojrzec z innej strony, but cmon, to tylko sianko ktore przypadkiem reaguje z naszym organizmem w ten a nie inny sposob.
Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
C9H13N pisze:Ale jaka? Natręctw?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Ucieczka zakończona w jeziorze
Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.
KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych
Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.
Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?
Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.