ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Mi syntetyczne snusy bardzo ułatwiły rzucenie palenia. Wydaje mi się że to przez wolnieszy mechanizm uwalniania. Łatwiej dawkować niż epeta, nie śmierdzimy jak od zwykłych papierosów. Nie będę podawał marek ale większość nie rozpuszcza się, tylko nikotyna siedzi w wypełniaczach, bardziej ryje to dziąsła.
  • 20 / / 0
Mam podobne doświadczenia syntetyczne snusy faktycznie pomagają odstawić fajki, głównie przez spokojniejsze, bardziej przewidywalne uwalnianie nikotyny. Łatwiej to ogarnąć dawkowaniem niż e-peta
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną

To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.

Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?

Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?

TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie

Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.