ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Mi syntetyczne snusy bardzo ułatwiły rzucenie palenia. Wydaje mi się że to przez wolnieszy mechanizm uwalniania. Łatwiej dawkować niż epeta, nie śmierdzimy jak od zwykłych papierosów. Nie będę podawał marek ale większość nie rozpuszcza się, tylko nikotyna siedzi w wypełniaczach, bardziej ryje to dziąsła.
  • 30 / / 0
Mam podobne doświadczenia syntetyczne snusy faktycznie pomagają odstawić fajki, głównie przez spokojniejsze, bardziej przewidywalne uwalnianie nikotyny. Łatwiej to ogarnąć dawkowaniem niż e-peta
  • 6 / 2 / 0
Czy benzo osłabiają działanie snusów? Ostatnio jakby słabiej działają i nie dają tego fajnego kopa.. bardziej subtelne działanie
  • 512 / 152 / 0
Benzo więcej rzeczy osłabia niż wzmacnia. Osobiście srednio pamiętam jaki wpływ miało na snusy, bo po benzo jeszcze potem piwo piłem, a alko z benzo akurat się wzmacniają, w szczególności jeśli chodzi o dziury w pamięci, ale z tego co kojarzę to raczej nilotynę osłabiało. Z resztą snusy to stymulant, więc na logikę depresant będzie je osłabiać.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!

Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.

Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD

Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.

Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków

Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.