ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Mi syntetyczne snusy bardzo ułatwiły rzucenie palenia. Wydaje mi się że to przez wolnieszy mechanizm uwalniania. Łatwiej dawkować niż epeta, nie śmierdzimy jak od zwykłych papierosów. Nie będę podawał marek ale większość nie rozpuszcza się, tylko nikotyna siedzi w wypełniaczach, bardziej ryje to dziąsła.
  • 30 / / 0
Mam podobne doświadczenia syntetyczne snusy faktycznie pomagają odstawić fajki, głównie przez spokojniejsze, bardziej przewidywalne uwalnianie nikotyny. Łatwiej to ogarnąć dawkowaniem niż e-peta
  • 6 / 2 / 0
Czy benzo osłabiają działanie snusów? Ostatnio jakby słabiej działają i nie dają tego fajnego kopa.. bardziej subtelne działanie
  • 510 / 152 / 0
Benzo więcej rzeczy osłabia niż wzmacnia. Osobiście srednio pamiętam jaki wpływ miało na snusy, bo po benzo jeszcze potem piwo piłem, a alko z benzo akurat się wzmacniają, w szczególności jeśli chodzi o dziury w pamięci, ale z tego co kojarzę to raczej nilotynę osłabiało. Z resztą snusy to stymulant, więc na logikę depresant będzie je osłabiać.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób

Newsy
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków

Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.

Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy

Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.

Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie

Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.