ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Mi syntetyczne snusy bardzo ułatwiły rzucenie palenia. Wydaje mi się że to przez wolnieszy mechanizm uwalniania. Łatwiej dawkować niż epeta, nie śmierdzimy jak od zwykłych papierosów. Nie będę podawał marek ale większość nie rozpuszcza się, tylko nikotyna siedzi w wypełniaczach, bardziej ryje to dziąsła.
  • 19 / / 0
Mam podobne doświadczenia syntetyczne snusy faktycznie pomagają odstawić fajki, głównie przez spokojniejsze, bardziej przewidywalne uwalnianie nikotyny. Łatwiej to ogarnąć dawkowaniem niż e-peta
ODPOWIEDZ
Newsy
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych

Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.

„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną

To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.

Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą

Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.