Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 641 / 16 / 0
Re: Etizolam
Nieprzeczytany post autor: voorman »
to musi być mocny ten etizolam, 2-3 piwka to ładne porównanie, to musi być mocniejsze od klona i alpry razem wziętych, ciekawe, ciekawe. I tak nie mam kasy. Czekam na dalsze relacje.
  • 169 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Exagon »
Mozliwe ze do dzialania dolozylo sie ogolne zmeczenie (12h na uczelni, z czego ponad polowa to niezaciekawe laboratoria :rolleyes: ) W kazdym badz razie od niepamietnych czasow poszedlem spac przed polnoca..
  • 630 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: agsfd »
Wg mnie optymistyczne opisy co do mocy biorą się z tego, że etizolam mocno działa za pierwszym razem, a większość "trip-raportów" w necie piszą właśnie ludzie po pierwszym kontakcie z substancją. Za drugim razem działanie jest wyraźnie słabsze, przy czym później zostaje na podobnym poziomie jak przy drugim razie(no chyba, że chcemy zacząć jeść to w ciągu). Oceniam moc etizolamu na poziomie 3-4 razy słabszym od alprazolamu porównując gram do grama. Jednocześnie jest jeszcze nieco mniej sedatywny od alprazolamu.
Szybko wchodzi - przy pustym żołądku czuć działanie już po 10 minutach. Peak trwa ok 3h i jest w miarę jednostajny, potem powoli przez kolejne kilka h słabnie.
  • 2428 / 90 / 0
Dopiero niedawno dostałem długo wyczekiwany Etizolam ale póki co tylko sprawdziłem działanie w kwestii - zapobiegania katastrofy dzień po ćpaniu czyli na zwale ^_^ no i zaskoczony jestem bo 2 dni z rzędu ładowałem w siebie na przemian 3-FA i Pentadron zejścia katastrofa i wolałem odwlekać to dorzucając ciągle ale jedna tabletka Etizolamu w jakieś 30-40 min z piekła przeniosła mnie do raju :*) baa nawet usnąć pomogło :yay:
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 630 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: agsfd »
No i zobaczysz Bigosie, po etizolamie nie stracisz kilku dni z życiorysu jak po fenazepamie. ;)
  • 2428 / 90 / 0
No to na pewno :) wczoraj a właściwie dzisiaj rano znów na zwałe zarzuciłem i to samo ^_^
Ale faktycznie dopiero po wyjściu do ludzi czuć działanie.
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1425 / 80 / 0
Widzę, zę to jest dobry środek na fobię społeczne. Chyba sobię to kupię jako podręczny środek doraźnego stosowania.
Własnie przybieram się do testu fenka bo mam trochę i może w bardzo małych dawkach on się sprawdzi.
  • 762 / 37 / 0
3,5 mg zapite małym redsem, i czułem się tak jakbym wypił pół litra, tzn. tracenie równowagi nogi mocno się uginały, rozluźnienie dość wyraźne :-D wzrok również rozkalibrowany - widzenie na podwójnie, hamburger też smakował lepiej niż zwykle a później miły sen..

Edit: 06 lis 2011, 09:06
Dodam że tolerke na benzo mam dość skromną, proszę o scalenie :-p
  • 641 / 16 / 0
no to tak delikatnie mówiąc skromną, albo ten etizolam to potęga (w co wątpie). Szkoda mi kasy by zamawiać i samemu sprawdzać ale wydaje mi się że musisz mieć bardzo wątły organizm skoro po takiej dawce się zataczałeś, to nie flunitrazepam a redds to nie pół litra.
  • 762 / 37 / 0
Mój organizm to maszyna, a te małe dropsy go trochę oszlifowały :cool:. Jak wspomniałem mam nikłą tolerke - pare klonów, pare alpra, paczka midazolam, pare lorafenów, pare oxazepamów, pare estazolamów.
ODPOWIEDZ
Newsy
19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.