Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 804 / 5 / 0
Co sądzicie o doxepinie?
@Eis masz maila
"Mogę się załamać na finiszu lub zaraz
Oślepnąć, ogłuchnąć, zrobić albo przeżyć zamach
Mogę spędzić życie tak jakbym żył sto lat
Kochać i być kochanym i zostawić swój ślad
Czy to jest w nas i musimy spaść nisko?
Co? Możemy wszystko!"
  • 2179 / 31 / 0
eis pisze:
ja z reguły nie próbowałem zasnać, raczej zabić dziwne myśli za pomocą benzo. teraz chce spróbować, celuję w sporo klonów i alko. da rady tak po prostu urwać sobie film? wiem, że to głupie, ale walenie meth też nie jest mądre.
za pomocą benzo to prosisz sie dokładnie o urwanie filmu i jakąś dziwną odpierdolke. Na stymulce duże dawki benzo raczej nie usypiają ( szczególnie w połączeniu z wódzią) tylko jak to ktoś ładnie określił spierdala kamerzysta. Owszem po odzyskaniu świadomości masz wrażenie że spałeś i jesteś w miare wypoczęty. Dopiero dziwne SMSy w komórce albo jakies zjebany bełkot na portalach społecznościowych daje do myślenia, że szatan sie tobą interesował ostatnimi czasy. Tylko neurolpetyki usypiają. Sęk w tym że o bezpieczeństwie takich połączeń zbyt wiele informacji nie znajdziesz w internetach.
Temat zolpidemu przemilcze to jeszcze większy random niż klony.
Na zjazd proponuje niewielkie dawki benzo na lekkiej najebce, wtedy człowiek sie troche uspokoi i jakoś przetrwa kolejne 24 h
Ostatnio zmieniony 13 grudnia 2012 przez Blepharospasm, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 809 / 15 / 0
mniejsza o zjazd, odpierdolki na benzo znam doskonale z autopsji. mam jeszcze gdzieś kwetiapine, ale musiałem sporo tego zjeść, żeby uśpić się przykładowo po amph bądź innych stymulantach.
na nic nie narzekam,
mam w kieszeni klonazepam.
  • 42 / / 0
a ja tam z pokorą przeczekuję konsekwencje, trzeba mieć jaja a nie popadać w desperację. Za robotę się wziąć, najlepsze lekarstwo.
  • 1817 / 107 / 0
A myślałem że jesteś kobietą hehe "trzeba mieć jaja" to fakt,ale dobrze jest jak ma się jednak coś nasennego,komfortowo się wtedy czuję.
  • 42 / / 0
Bo jestem kobietą :-D
Takie mamy czasy że faceci to cipy a baby mają jaja :cheesy:
Dla mnie cierpienie na zjeździe było zawsze bądź co bądź przypomnieniem że to nie jest tak kolorowo i jak się bawimy to się bawimy ale z głową, myślę że między innymi dzięki temu nadal trzymam urlop od meth i co prawda nie było tak, że mnie nie kusiło ale trzymam się postanowienia.
  • 14 / / 0
mi osobiście GBL czy etizolam pomagał za każdym razem.
Ostatnio zmieniony 26 grudnia 2012 przez luckytomato, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 216 / 6 / 0
benzo nie pomagają? :>
mnie po jednym gramie meth uśpiło 20-30 (jakoś około) tabsów triazolamu xD
fakt, że tylko na godzinkę (bo taki ma czas półtrwania triazolam) ale zawsze!
poza tym jednak stara moja metoda to neuroleptyky + alkohol ew. neuro + klon czy dwa.
a już w ogóle najlepszy jest amisulpryd, już w dawce 400mg usypia i daje odświeżający sen na jakieś 6 godz.
no i klozapina... 100 do 200mg - miodzio do wyłączenia meth. i zero jakiś nieprzyjemnych zmęczeń rano czy coś.
no przynajmniej w moim przypadku...
bo widzę, że przypadki bywają różne skoro komuś pomaga raczej średnio-ujemnie mocny tisercin :)))
co do haloperidolu - pamiętajcie, że kiedy meth jest we krwi to podawanie halo skutkuje degradacją komórek układu GABA co po paru takich zażyciach na wieczór wyszło mi raczej na gorsze w bani. ale klon potem pomaga xD
  • 2 / / 0
Ehhh...wczoraj dalam sie namowic pierwszy raz na odrobine metaamfetaminy i bardzo tego zaluje, polaczylam oczywiscie z wodka-okolo 250gram.Przez cale swoje zycie wzielam moze 4 razy amfetamine,zielone po prostu dla mnie smierdzi, dusi i bola mnie oskrzela, sprobowalam dwa razy.

Siedze sama w domu na zjezdzie i juz mam dosyc.Wzielam doslownie 2xpo pol opuszka malego palca.Boli mnie w serce oraz prawa strona klatki piersiowej-nie mam problemow z sercem,mam bardzo silne skurcze stop, zoladek pracuje jak oszalaly-na sile troche zjadlam i pije duzo mleka i non stop wode ale najgorsze to bol prawej nerki-stwierdzona ruchoma nerka+rzadkie zapalenia klebuszkow.
Mam dziwne leki i cos jakby halucynacje-wydaje mi sie ze lampa sie rusza, ktos stoi w ciemnym przedpokoju, kiedy chodze wydaje mi sie ze trafiam na nieistniejace przeszkody.Oprocz tego oczywiscie dochodzi suchosc w ustach, spalam od wczoraj tylko dwie godziny.Czy ktos moze mi doradzic co powinnam zrobic-jak oczyscic organizm? Z lekow wzielam Furalginum, no-spa, zelazo+magnez, witaminy oraz vit.b complex.Nie zjadlam duzo, nie mam apetytu.Dzieki

22:24

Czy ktos moglby mi cos doradzic? Post pisalam wczoraj.W nocy spalam tylko cztery razy po ok. 15min, przebudzalam sie i krecilam.Jem juz w miare normalnie, ale w klatce dalej czasami zakluje.Cisnienie ma 130/80 tetno 138.Dla mnie jest wysokie-normalnie mam 100/60 tetno zawsze ok.90-100.Najgorzej jest z prawa nerka, boli niemilosiernie, promieniuje juz na cala noge.Furingal w ogole nie pomaga.Mocz koloru jasnoslomkowego.Jutro ide do lekarza i po prostu powiem co wzielam.Boje sie dzisiejszej nocy, jesli ma byc kolejna taka to jutro padne na ryja juz calkiem.Jestem wykonczona, schudlam 4kg w ciagu tych trzech dni mimo ze wazylam 56kg przy 174cm.

Jak moge zasnac dzisiejszej nocy? Co moge kupic w aptece jeszcze dzisiaj?

Scalono. mrstothet.
  • 368 / 10 / 0
monimoon słabe zdrówko masz i psychikę. Zjazd zwyczajny. Weź klona czy opio to psychę uzdrowisz. Ciśnienie zbijesz. Cztery antidole z apteki pewnie pomogą. Ja nie czaję po co baba amfy bierze ? Ależ musisz mieć sajgon we głowie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).