Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 845 / 12 / 0
feminae pisze:
MŻ: No chcieliśmy i ja się świetnie bawię przy krytyce tekstu, którego nie rozumiecie:)
A co tu jest do rozumienia ? Nie rozsmieszaj mnie. Ten blog to stek grafomanskiego pierdolenia i proba (nieudana ) dorobienia sobie do cpania jakiejs filozofii. Zero merytorycznej zawartosci i jakichkolwiek wartosciowych przemyslen. Dopdatkowo wpisy sa nudne i od czytania tego rzygac sie chce. Myslicie, ze jestescie jacys wyjatkowi ? Nie, nie jestescie.

Juz bez kitu wole ten drugi blog, przynajmniej wystepuje jakas akcja - chociazby by to bylo lizanie kolesiom rowow.

Oba blogi sa gowniane, ale ten drugi jest przynajmniej PRAWDZIWIE gowniany hehehe.
Uwaga! Użytkownik kato jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 26 / 1 / 0
No fajnie, ale ja nie ćpam
  • 838 / 7 / 0
W takim razie kto ćpa?
Pozwól, że podzielę się odrobiną doświadczenia zawodowego. Jak chcesz coś sprzedać, to to musi:

A) Dobrze wyglądać :yay:
B) Dobrze działać :yay:
C) Najlepiej , jak są jakieś gratisy :yay:

Zleciłbym wykonanie sajtu profesjonalnej firmie znającej się na tych sprawach. Szczegóły ew na PW
Uwaga! Użytkownik llabx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 26 / 1 / 0
No dzisiaj nikt np nie ćpał, a wy sie jakichs 'Dzieci z dworca zoo' spodziewaliście czy ''Drugstore Cowboy'?
Nie chcę niczego sprzedawać, MM jest na H od prau lat, więc wstawiliśmy mając na uwadze bardziej czy nasi znajomi sięzorientują. Wybaczcie, zapomniałam, że tutaj się wchodzi tylko po informacje
  • 71 / 1 / 0
Mysle ze autorzy tego bloga po prostu nie trafili do odpowiednich odbiorcow. Cpanie kody i lizanie sie po dupach jest nawet slodkie :-D Ale jezeli chcecie byc bardziej spoko i miec szacun na H musicie pokazac cycki i cipe. Tak mowi prawo
When I die put that bottle in my hand
All these years on earth, and was my only friend
  • 137 / 2 / 0
a poza tym jesteście zwykłymi atencyjnymi lekkopanienkami, którzy na zarzuty reagują jeno niczym niepodpartymi wrzutami o pseudointeligentach. ONI PO PROSTU WAS NIE ROZUMIEJĄ, ONI SĄ GŁUPI, JA NIGDY. życzę Wam oczywiście wszystkiego dobrego, tylko nie plujcie mi sobą w twarz, każąc to pić.
  • 488 / 7 / 0
Chyba założę bloga, gdzie będę opisywał moją masturbację po gałce muszkatowej. Dzisiaj wytrysk na pierwszą stronę programu telewizyjnego (podobizna Grażyny Torbickiej).
  • 838 / 7 / 0
pan jozek pisze:
Chyba założę bloga, gdzie będę opisywał moją masturbację po gałce muszkatowej.
Eno eno. Progresywnie!
Uwaga! Użytkownik llabx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 71 / 1 / 0
pan jozek pisze:
Chyba założę bloga, gdzie będę opisywał moją masturbację po gałce muszkatowej.
To nie ma jeszcze takiego tematu tfu watku ? %-D
Ostatnio zmieniony 12 grudnia 2010 przez matika, łącznie zmieniany 1 raz.
When I die put that bottle in my hand
All these years on earth, and was my only friend
  • 26 / 1 / 0
Nie ma odpowiednich odbirców i nie miałobyć:)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.

To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.

Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.