feminae pisze:MŻ: No chcieliśmy i ja się świetnie bawię przy krytyce tekstu, którego nie rozumiecie:)
Juz bez kitu wole ten drugi blog, przynajmniej wystepuje jakas akcja - chociazby by to bylo lizanie kolesiom rowow.
Oba blogi sa gowniane, ale ten drugi jest przynajmniej PRAWDZIWIE gowniany hehehe.
Pozwól, że podzielę się odrobiną doświadczenia zawodowego. Jak chcesz coś sprzedać, to to musi:
A) Dobrze wyglądać :yay:
B) Dobrze działać :yay:
C) Najlepiej , jak są jakieś gratisy :yay:
Zleciłbym wykonanie sajtu profesjonalnej firmie znającej się na tych sprawach. Szczegóły ew na PW
Nie chcę niczego sprzedawać, MM jest na H od prau lat, więc wstawiliśmy mając na uwadze bardziej czy nasi znajomi sięzorientują. Wybaczcie, zapomniałam, że tutaj się wchodzi tylko po informacje
All these years on earth, and was my only friend
pan jozek pisze:Chyba założę bloga, gdzie będę opisywał moją masturbację po gałce muszkatowej.
pan jozek pisze:Chyba założę bloga, gdzie będę opisywał moją masturbację po gałce muszkatowej.
All these years on earth, and was my only friend
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.