feminae pisze:MŻ: No chcieliśmy i ja się świetnie bawię przy krytyce tekstu, którego nie rozumiecie:)
Juz bez kitu wole ten drugi blog, przynajmniej wystepuje jakas akcja - chociazby by to bylo lizanie kolesiom rowow.
Oba blogi sa gowniane, ale ten drugi jest przynajmniej PRAWDZIWIE gowniany hehehe.
Pozwól, że podzielę się odrobiną doświadczenia zawodowego. Jak chcesz coś sprzedać, to to musi:
A) Dobrze wyglądać :yay:
B) Dobrze działać :yay:
C) Najlepiej , jak są jakieś gratisy :yay:
Zleciłbym wykonanie sajtu profesjonalnej firmie znającej się na tych sprawach. Szczegóły ew na PW
Nie chcę niczego sprzedawać, MM jest na H od prau lat, więc wstawiliśmy mając na uwadze bardziej czy nasi znajomi sięzorientują. Wybaczcie, zapomniałam, że tutaj się wchodzi tylko po informacje
All these years on earth, and was my only friend
pan jozek pisze:Chyba założę bloga, gdzie będę opisywał moją masturbację po gałce muszkatowej.
pan jozek pisze:Chyba założę bloga, gdzie będę opisywał moją masturbację po gałce muszkatowej.
All these years on earth, and was my only friend
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.