feminae pisze:MŻ: No chcieliśmy i ja się świetnie bawię przy krytyce tekstu, którego nie rozumiecie:)
Juz bez kitu wole ten drugi blog, przynajmniej wystepuje jakas akcja - chociazby by to bylo lizanie kolesiom rowow.
Oba blogi sa gowniane, ale ten drugi jest przynajmniej PRAWDZIWIE gowniany hehehe.
Pozwól, że podzielę się odrobiną doświadczenia zawodowego. Jak chcesz coś sprzedać, to to musi:
A) Dobrze wyglądać :yay:
B) Dobrze działać :yay:
C) Najlepiej , jak są jakieś gratisy :yay:
Zleciłbym wykonanie sajtu profesjonalnej firmie znającej się na tych sprawach. Szczegóły ew na PW
Nie chcę niczego sprzedawać, MM jest na H od prau lat, więc wstawiliśmy mając na uwadze bardziej czy nasi znajomi sięzorientują. Wybaczcie, zapomniałam, że tutaj się wchodzi tylko po informacje
All these years on earth, and was my only friend
pan jozek pisze:Chyba założę bloga, gdzie będę opisywał moją masturbację po gałce muszkatowej.
pan jozek pisze:Chyba założę bloga, gdzie będę opisywał moją masturbację po gałce muszkatowej.
All these years on earth, and was my only friend
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.
Kawa - budzi i wydłuża życie
Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.