feminae pisze:MŻ: No chcieliśmy i ja się świetnie bawię przy krytyce tekstu, którego nie rozumiecie:)
Juz bez kitu wole ten drugi blog, przynajmniej wystepuje jakas akcja - chociazby by to bylo lizanie kolesiom rowow.
Oba blogi sa gowniane, ale ten drugi jest przynajmniej PRAWDZIWIE gowniany hehehe.
Pozwól, że podzielę się odrobiną doświadczenia zawodowego. Jak chcesz coś sprzedać, to to musi:
A) Dobrze wyglądać :yay:
B) Dobrze działać :yay:
C) Najlepiej , jak są jakieś gratisy :yay:
Zleciłbym wykonanie sajtu profesjonalnej firmie znającej się na tych sprawach. Szczegóły ew na PW
Nie chcę niczego sprzedawać, MM jest na H od prau lat, więc wstawiliśmy mając na uwadze bardziej czy nasi znajomi sięzorientują. Wybaczcie, zapomniałam, że tutaj się wchodzi tylko po informacje
All these years on earth, and was my only friend
pan jozek pisze:Chyba założę bloga, gdzie będę opisywał moją masturbację po gałce muszkatowej.
pan jozek pisze:Chyba założę bloga, gdzie będę opisywał moją masturbację po gałce muszkatowej.
All these years on earth, and was my only friend
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"
Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.