Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 276 / 1 / 0
mao-b czy mao-a? bo ja przyjmuje moklobemid, ktory jest mao-a, zadziała coś?
  • 2362 / 28 / 0
jest napisane 4 posty wyżej, ciężko w ogóle przejrzeć wątek żeby nie zadawać durnych pytań?
BS
  • 276 / 1 / 0
jest napisane o b, nie ma nic o a
  • 2362 / 28 / 0
skoro jest o imao-B to najwyraźniej jest ku temu jakiś powód, robisz mnie w chuja czy naprawdę jesteś taki tępy?
BS
  • 276 / 1 / 0
koleszko, to że jest o B, nie wyklucza, że A może też być skuteczne, nie odrobiłeś widzę lekcji z logiki, dzicko

Skończ dziecko. Kłócenie się z Derbem to nie jest dobry pomysł, tym bardziej że ma rację i mogłeś przeczytać wątek. - 69p
  • 2 / / 0
Czy możliwe połączenie ruty stepowej z pea aby uzyskać odpowiednie działanie?
Może ktoś testował? Jakie ilości powyższych, aby było pozytywnie odczuwalne?
  • 1081 / 32 / 0
Było wyżej ruty zawiera iMAO A a Pea jest rozkladana przez iMAO B polecam powrod do przedszkola w celu nabycia umiejetnosci czytania
  • 1443 / 75 / 0
Miałem dosyć męczący dzień, a mam przewalone na uczelni i muszę całą noc robić przez neta takie zadania.
Od jakiegoś czasu (robię je już ze godziny) widzę na świecącym ekranie laptopa jakby różowe wzory typu ładowanie się 25D-NBOMe. Nie są bardzo wyraźne, ale zdecydowanie jest trochę inaczej niż zwykle. Nic nie brałem, oprócz tauryny, kofeiny i jakiegoś izonylolu czy jakoś tak, wszystko w energetyku i paru buszków z malutkiego przepału. Nie czuję działania gandy, ani nie sądzę, żeby to ona tak działała. Nie czuję też jakoś szczególnie zmęczenia. Czy to może być PEA?
  • 3449 / 122 / 8
Nie. To HPPD.
  • 1443 / 75 / 0
Sugerujesz, żem chory od ćpaństwa? Bo to zwykle tak nie mam, tylko czasem jak jestem bardzo zmęczony, to mam wrażenie, że jednolite powierchnie i powtarzające się wzorki zaczynają minimalnie sie ruszać...
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.