Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 276 / 1 / 0
mao-b czy mao-a? bo ja przyjmuje moklobemid, ktory jest mao-a, zadziała coś?
  • 2362 / 28 / 0
jest napisane 4 posty wyżej, ciężko w ogóle przejrzeć wątek żeby nie zadawać durnych pytań?
BS
  • 276 / 1 / 0
jest napisane o b, nie ma nic o a
  • 2362 / 28 / 0
skoro jest o imao-B to najwyraźniej jest ku temu jakiś powód, robisz mnie w chuja czy naprawdę jesteś taki tępy?
BS
  • 276 / 1 / 0
koleszko, to że jest o B, nie wyklucza, że A może też być skuteczne, nie odrobiłeś widzę lekcji z logiki, dzicko

Skończ dziecko. Kłócenie się z Derbem to nie jest dobry pomysł, tym bardziej że ma rację i mogłeś przeczytać wątek. - 69p
  • 2 / / 0
Czy możliwe połączenie ruty stepowej z pea aby uzyskać odpowiednie działanie?
Może ktoś testował? Jakie ilości powyższych, aby było pozytywnie odczuwalne?
  • 1081 / 32 / 0
Było wyżej ruty zawiera iMAO A a Pea jest rozkladana przez iMAO B polecam powrod do przedszkola w celu nabycia umiejetnosci czytania
  • 1443 / 75 / 0
Miałem dosyć męczący dzień, a mam przewalone na uczelni i muszę całą noc robić przez neta takie zadania.
Od jakiegoś czasu (robię je już ze godziny) widzę na świecącym ekranie laptopa jakby różowe wzory typu ładowanie się 25D-NBOMe. Nie są bardzo wyraźne, ale zdecydowanie jest trochę inaczej niż zwykle. Nic nie brałem, oprócz tauryny, kofeiny i jakiegoś izonylolu czy jakoś tak, wszystko w energetyku i paru buszków z malutkiego przepału. Nie czuję działania gandy, ani nie sądzę, żeby to ona tak działała. Nie czuję też jakoś szczególnie zmęczenia. Czy to może być PEA?
  • 3449 / 122 / 8
Nie. To HPPD.
  • 1443 / 75 / 0
Sugerujesz, żem chory od ćpaństwa? Bo to zwykle tak nie mam, tylko czasem jak jestem bardzo zmęczony, to mam wrażenie, że jednolite powierchnie i powtarzające się wzorki zaczynają minimalnie sie ruszać...
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.