Organiczne substancje psychoaktywne oddziałujące na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3309 / 21 / 0
kawa z mlekiem
Dużo moich znajomych po miksie kawa+papieros zaraz leciała na kibel.
Ostatnio zmieniony 19 lipca 2012 przez Lotnik, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: poprawiłem powtórzenie ;)
sqrt(666)
  • 370 / 21 / 0
Najlepsze są czopki z Bisacodylem, wsadzasz sobie taki na noc w dupę, rano odpalasz ćmika, i normalnie leci z ciebie sraczka, jak po śliwkach i mleku. Drugą opcją jest u mnie po prostu "kiedy przyjdzie czas" przed dokonaniem wypróżnienia posmarować okolicę odbytu maścią z lidokainą, zaczyna działać po około minucie, a Ty nawet nie czujesz, jak lecą klocki wielkości dużych batoników Lion.
  • 1709 / 11 / 0
Jeszcze jest ziołowy lek XENNA Extra, podobno dobry, mama stosuje :-D
  • 1241 / 9 / 0
Dobra to PO 1 kiedy cpamy to staramy sie jesc male porcje I pijemy duzo wody a lekarze wrecz zalecaja na poczatek stosowac plynna diete czyli jogurty rosolki Itp. Pozniej jak juz jestescie w ciagu organizm sie przyzwyczaja I sra sie normalnie ..... Pomoglem?...?

PO 2 to z kolejna dawka zaczekajcie az poprzednia troche odpusci np. Ja rano jak zaczynalem z tym badziewiem to czekalem az sie wysralem zanim zapodalem next dzialke ... Przy okazji dzieki takiemu postepowaniu mozna prawie w miejscu zatrzymac tolerke na jakis czas of course

PO 3 milego srania a ziolka na sranie zostawcie babci a nie dodatkowo szarpac organizmem
  • 71 / 1 / 0
Trzeba zrobić sobie malutką przerwę, kiedy to skręt się rozpoczyna (ale też bez przesady). Robimy kupkę i szybko wracamy do gry.
Kiedyś gdzieś czytałem, że jakiś polski artysta zmarł z tego powodu, że nie wypróżniał się przez dłuższy czas i zmarł bidulek zatruty.
  • 867 / 12 / 0
jacek_kozicki pisze:
Trzeba zrobić sobie malutką przerwę, kiedy to skręt się rozpoczyna (ale też bez przesady). Robimy kupkę i szybko wracamy do gry.
Kiedyś gdzieś czytałem, że jakiś polski artysta zmarł z tego powodu, że nie wypróżniał się przez dłuższy czas i zmarł bidulek zatruty.
Dla niektórych czekanie do skręta może skończyć się bardzo źle ale zatrucie własnym kałem też nie jest raczej fajne :cheesy:
Zioła i lekkie jedzenie naprawdę dużo dają, nie ma co zbędnie kombinować.
ChÓj!
luminal_100
  • / / 0
Właśnie zjadłem 3tab po 5mg bisacodylu i wypiłem kawę z mlekiem i kurwa nic kompletnie nic nawet nie piernąłem jest coś na receptę lub bez na przeczyszczenie chce się wypróżnia w końcu raz a porządnie
  • 1709 / 11 / 0
^ spróbuj stary dobry Laxigen :-D
  • 1188 / 5 / 0
Mi bardzo pomagają preparaty z błonnikiem, które można kupić w aptece, wieczorem jem dwie łyżeczki proszku i popijam wodą. A przy większym problemie stosuję Dulcobis, tabletki do jelitowe, które można kupić bez recepty, oczyszczają jelita.
  • 134 / 1 / 0
Ja jem nasiona lnu. Też mają błonnik i nie mam zbyt dużych wtedy problemów z wypróżnianiem. Chociaż ostatnio przeszedłem na w miarę lekką dietę i też jest dobrze.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany

Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.

Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce

Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.

Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC

Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.