Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
kawa z mlekiem
Powód: poprawiłem powtórzenie ;)
PO 2 to z kolejna dawka zaczekajcie az poprzednia troche odpusci np. Ja rano jak zaczynalem z tym badziewiem to czekalem az sie wysralem zanim zapodalem next dzialke ... Przy okazji dzieki takiemu postepowaniu mozna prawie w miejscu zatrzymac tolerke na jakis czas of course
PO 3 milego srania a ziolka na sranie zostawcie babci a nie dodatkowo szarpac organizmem
Kiedyś gdzieś czytałem, że jakiś polski artysta zmarł z tego powodu, że nie wypróżniał się przez dłuższy czas i zmarł bidulek zatruty.
jacek_kozicki pisze:Trzeba zrobić sobie malutką przerwę, kiedy to skręt się rozpoczyna (ale też bez przesady). Robimy kupkę i szybko wracamy do gry.
Kiedyś gdzieś czytałem, że jakiś polski artysta zmarł z tego powodu, że nie wypróżniał się przez dłuższy czas i zmarł bidulek zatruty.
Zioła i lekkie jedzenie naprawdę dużo dają, nie ma co zbędnie kombinować.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.
Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu
Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.