Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 191 / 1 / 0
Ćpuny! Aby tylko się ujebać tanim kosztem ja niewiem jak tak można... Jah by was zajebał! :#:
  • 705 / 1 / 0
BuddahLova pisze:
Ja od ponad miesiąca palę tylko z wiadra, godzinkę temu jebnąlem 6 teraz na sen ze 4 dopierdole i idę lulu.
Nie wiem jak inni ale ja jak zajaram i mam tą intensywną fazę to za chuja bym nie zasnął. Na zejściu czasami było ciężko.
Grippin pisze:
My też mniej więcej od dwóch lat jaramy tylko wiadra. Problem jest taki, że przy codziennym takim paleniu jedno wiaderko już zwyczajnie mnie nie klepie i żeby mieć dobrą fazę muszę zrobić dwa lub czasami nawet trzy wiaderka (zależy jaka baka). W tej chwili mam równe dwa tygodnie przerwy od palenia i przynajmniej jeszcze 10 dni ta przerwa potrwa z przyczyn niezależnych (wyjazd).
Zapomniałem dodać, że tak jest gdy mam mało baczki, jak biorę pięć czy dyche to wiadra idą co godzine przez cały dzień :)
Mimo iż niezależna to chuja Ci da ta przerwa, przynajmniej u mnie tak było. Mi też kiedyś wiadra się tak kurewsko przejadły, że nie jadłem. Szczerze Ci powiem, że wtedy częściej bardziej mnie kopało zapalenie tradycyjnej dzidy niż wiadro. Spróbuj przyjebać z butli, jeżeli masz możliwość to czystego i jak najdłużej trzymaj w płucach :) Nienawidzę palenia z butli głównie przez to, że strasznie gryzie ale co jest pocisk czasami... :)
  • 65 / / 0
Też lubie wiadro bo jest mocne wejście , tylko lipa bo jak zaciagne macha na siedząco/leżąco i wstane zeby go wypuscic np.za okno to mi odłącza mózg i trace na chwile przytomność albo jakies haluny mam i głosy , raz sie zawiesiłem zupełnie bezwładnie przez okno i se łapy pociołem o blache.fart że kumpel mnie wciągnął z powrotem ;d
Tak to jest jak sie nie chce grzecznie siedziec po wiaderku. Tlok sie wkurwia i cie nokautuje ;P tez tak kiedys mialem ale spokornialem
  • 705 / 1 / 0
michcioms pisze:
raz sie zawiesiłem zupełnie bezwładnie przez okno i se łapy pociołem o blache.fart że kumpel mnie wciągnął z powrotem ;d
No to grubo. Mi nigdy w życiu nie zdarzyła się taka rzecz. Jak się narzachałem benzyny to pamiętam, że ni z tąd, ni z owąd obudziłem się na stole mordą w talerzach, i dziwnym trafem zniknął kanister z mieszanką do piły :D Wujek mnie zobaczył i zabrał :D Dobrze, że nie miałem wtedy odpalonej szlugi, bo przy moim przypierdoleniu mogło to być całkiem możliwe :-D
  • 1519 / 20 / 0
W sumie wiadro to zero przyjemności palenia, tylko żeby sie zajebać
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
  • 115 / 3 / 0
no tak, bo ty palisz dla smaku
Ostatnio zmieniony 22 maja 2011 przez mirek007, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1519 / 20 / 0
Nie, ale palenie z jointa jest przyjemne, lubie ten dymek, i lubie jak faza łagodnie wchodzi po każdym buszku, z lufy tak samo. A wiadro to dla drecholi którzy chcą sie zajebać jak najtańszym kosztem.

Breslau jest niemieckie!
  • 3 / / 0
EdwardZnienacka pisze:
Nie, ale palenie z jointa jest przyjemne, lubie ten dymek, i lubie jak faza łagodnie wchodzi po każdym buszku, z lufy tak samo. A wiadro to dla drecholi którzy chcą sie zajebać jak najtańszym kosztem.
:emo:
Uwaga! Użytkownik JanPawel2 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1519 / 20 / 0
?

Breslau jest niemieckie!
  • 634 / 3 / 0
Trochę pojechałeś. Weź pod uwagę, że jedni lubią palić na spokojnie a inni hardkorowo i podoba im się takie jebnięcie po wiadrze. Uprzejmie proszę o trochę tolerancji, waść :finger:
Uwaga! Użytkownik NeverRewarded nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
HyperTuba dodaj film
Newsy
Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.