dextrometorphanum pisze:Ktoś pytał o ceny benzo :Kod Zaznacz cały- Relanium 5mg (20tabl)- 50zł - Clonazepamum 2mg (30tabl)- 50zł - Estazolam 2mg (20tabl)- 50zł - Lorafen 2,5mg (25draż)- 55zł - Poltram/Tramal kapsułki 50mg (10kaps) - 30zł - Poltram/Tramal Retard 100mg (10tabl) - 30zł - Poltram/Tramal Retard 150mg (10tabl) - 45zł - Poltram/Tramal Retard 200mg (10tabl) - 60zł - Poltram/Tramal krople 0,1 g/ml (10 ml) - ok 60zł Metadon 0,001 g/ml (20ml)- 60zł,
Ja jedną paczke normalnie na recepte w aptece no to grosze wiadomo, ale raz kupowałem od kogoś i za dyche dostałem 30x2mg.
50zł nigdy bym za tego mózgojeba nie zapłacił...
aparat.relaksu@hyperreal.info
Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
5 dyszek można dać ostatecznie ale przy napierdalaniu rekreacyjnym to się nie opłaca. Jak dla mnie to w ogóle napierdalanie tego rekreacyjnie jest bez sensu. Jedyne co po tym mam to przyjebanie i pierdolenie głupot. Lepiej spalić lolka, efekty podobne tylko bardziej nasilone.
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.