ODPOWIEDZ
  • 1107 / 51 / 0
@Ironheart

Znam te kiepy ! :P U mnie w pewnym sklepie też był kiedyś rzut tego.

Niemiłosiernie chujowe w smaku, mocne jak chuj a człowiek wypalając pół śmierdział jakby zjarał z pół paki kiepów haha
Chuj na kaczych łapach
  • 207 / 2 / 0
haha fredy dla mnie to legenda :D
Chciałbym jeszcze kiedyś tego spróbować, ale tylko dla przypomnienia! (z wiadomych powodów :D)
Jestem Dzieckiem Bożym objętym specjalną troską. :)
  • 33 / / 0
najlepsze to były żubry taki klasyczny smak :D i mocne mocne
  • 197 / / 0
Najgorsze i najmocniejsze z jakimi miałem kontakt to Biełomorkanały. Nie wiem czy je się nadal da dostać.
Uwaga! Użytkownik Redver nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 94 / / 0
Mi przychodzą do głowy Fajranty i Mocne.
Są one najmocniejsze chyba z tych co paliłem. No i oczywiście jakieś ruskie Jin Lingi.
http://cache.gawkerassets.com/assets/im ... fkells.gif
  • 849 / 42 / 0
najmocniejsze w smaku?

bo jeśli chodzi o zawartość nikotyny to chyba najmocniejsze w tej chwili są Pueblo (1mg)

fajki legenda to dawne Gitanesy bez filtra :)
  • 92 / 2 / 0
Najmocniejsze co do ilosci nikotyny i reszty syfu jakie kiedykolwiek mi sie przytrafily to - "poznanskie"
  • 413 / 26 / 0
Najmocniejsze i najgorsze jakie paliłem to Piraty,już po dwóch buchach miałem dość ,a zawsze pale fajke do końca.
LD czerwone też są dosyć mocne,ale nawet smakują.
  • 839 / 7 / 0
Popularne bez filtra. Nie dość, że mocne, to jeszcze tytoń pozostający w ustach ma dość nieprzyjemny smak lol
Uwaga! Użytkownik llabx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Z pozoru najsłabsza na rynku fajka - czyli R1, zawiera najbardziej znikotynowaną mieszankę tytoniu (dane z laboratorium producenta). Wystarczy ułamać filtr i można poczuć ich moc. Z papierosów "kolekcjonerskich" - Biełomorkanał.
ODPOWIEDZ
Newsy
Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.

Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.