ODPOWIEDZ
  • 1107 / 51 / 0
@Ironheart

Znam te kiepy ! :P U mnie w pewnym sklepie też był kiedyś rzut tego.

Niemiłosiernie chujowe w smaku, mocne jak chuj a człowiek wypalając pół śmierdział jakby zjarał z pół paki kiepów haha
Chuj na kaczych łapach
  • 207 / 2 / 0
haha fredy dla mnie to legenda :D
Chciałbym jeszcze kiedyś tego spróbować, ale tylko dla przypomnienia! (z wiadomych powodów :D)
Jestem Dzieckiem Bożym objętym specjalną troską. :)
  • 33 / / 0
najlepsze to były żubry taki klasyczny smak :D i mocne mocne
  • 197 / / 0
Najgorsze i najmocniejsze z jakimi miałem kontakt to Biełomorkanały. Nie wiem czy je się nadal da dostać.
Uwaga! Użytkownik Redver nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 94 / / 0
Mi przychodzą do głowy Fajranty i Mocne.
Są one najmocniejsze chyba z tych co paliłem. No i oczywiście jakieś ruskie Jin Lingi.
http://cache.gawkerassets.com/assets/im ... fkells.gif
  • 849 / 42 / 0
najmocniejsze w smaku?

bo jeśli chodzi o zawartość nikotyny to chyba najmocniejsze w tej chwili są Pueblo (1mg)

fajki legenda to dawne Gitanesy bez filtra :)
  • 92 / 2 / 0
Najmocniejsze co do ilosci nikotyny i reszty syfu jakie kiedykolwiek mi sie przytrafily to - "poznanskie"
  • 413 / 26 / 0
Najmocniejsze i najgorsze jakie paliłem to Piraty,już po dwóch buchach miałem dość ,a zawsze pale fajke do końca.
LD czerwone też są dosyć mocne,ale nawet smakują.
  • 839 / 7 / 0
Popularne bez filtra. Nie dość, że mocne, to jeszcze tytoń pozostający w ustach ma dość nieprzyjemny smak lol
Uwaga! Użytkownik llabx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Z pozoru najsłabsza na rynku fajka - czyli R1, zawiera najbardziej znikotynowaną mieszankę tytoniu (dane z laboratorium producenta). Wystarczy ułamać filtr i można poczuć ich moc. Z papierosów "kolekcjonerskich" - Biełomorkanał.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.

Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.