Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. 4-MAR i BZP.
ODPOWIEDZ
  • 666 / 2 / 0
nie ma tloku bo i dzialanie slabsze i mniej ciekawe.
  • 1233 / 12 / 0
Palony freebase jest bardzo ciekawy. 120-150 mg daje efekty niemal identyczne z MDMA. Niestety strasznie drapie i pali przy paleniu.
  • 19 / / 0
Czy po MeOPP da radę uprawiać seks? Szukam czegośc MDMA-podobnego dla mnie i dla mojej nie wtajemniczonej w te klimaty pani.
Z opisu waszego wynika, że nie pozamiata nas za bardzo i może być całkiem przyjemnie.
  • 1450 / 18 / 0
murtibing!! Tyś nasz Pan, ojciec i zbawiciel dupczcyiel. Wiedza twa powoduje u mnie niekontrolowany wytrysk na gwiazdę polarną i na wszystkie kurwy z nie ogolonymi cipelkami. :nuts: Odpowiedz na me pytania a będziesz..... murtibringiem? :nuts:
Przeczytałem cały wątek i pora na podsumowanie informacji dzisiejszego :-) Żeby nie było potem takich debili jak ja co zadają właśnie takie pytania jak ja :-D :-D

Jakie uczucia powoduje u Nas MeOPP?

Czas działania?

Czy są widoczne oznaki użycia?

Odpowiednia dawka(nie tak, że chyba coś pouczyłem, tylko żeby stwierdzić czy jest fajnie czy chujowo)

Zjazd i schizy?

Najlepsza droga administracji
I przychodzi czas, że odurzanie się alkoholem przestaje być interesowne

Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
  • 1558 / 18 / 0
1 strona? dawkowanie oral moim zdaniem
  • 1233 / 12 / 0
Wszystko to pisze w pierwszym poście. Masz w nim małe podsumowanie substancji: http://talk.hyperreal.info/meopp-para-m ... ml#p637031

Generalnie godne polecenia :-)
  • 656 / 12 / 0
Przecież 1szym poscie murtiego w tym temacie masz opisane skutki zażycia.(wyprzedzili mnie :blush: )
Moge Ci to skrócić w jednym zdaniu wielozłożonym:
Lajtowa, lekka faza, nadaje sie do biesadnego wypicia browarka i zrobienia bucha, zjazd praktyczny żaden dawka 200-300mg doustnie.

To mnie zaciekawiłeś z tym freebase bede musiał wypróbować, najchętniej w przyszłym miesiącu ale nie wiadomo czy gdzies bedzie wtedy kiedy bede chciał, można zamienic samemu z soli uzywajac NaOH w wodzie/etanolu bez jakichs wiekszych strat?
Ostatnio zmieniony 11 października 2010 przez Mayday, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 666 / 2 / 0
zarzucone 300mg MeOPP + 80mg pFPP na zjezdzie metkatowym zaowocowalo efektami o wiele mocniejszymi niz 2 shivy lub jak kto woli 25mg hometa itd. nastapil szok i niedowierzanie i szybkie sprawdzenie czy oby na pewno tymi substancjami byly te wymienione wyzej czy moze wkradl sie jakis blad. mocno kwasna faza, mdlosci i :kotz: , nie najlepsze samopoczucie (mozliwe ze przez zwale), wizualnie bardzo zadowalajaco. wczesniej jechalem na piperazynki, a kiedy sie niemal skonczyly zaczalem je doceniac. tolerancja zerowa nie liczac metkatu 5h wczesniej. oba proszki nie "mlodsze" jak pol roku. zmienily kolor. teraz czuje sie wprost swietnie a nie spalem od 36h. oj zmienne to zwiazki...
  • 1450 / 18 / 0
wyczytałem o jakiś powidokach. Czy są one mocne? Jutro mam imprezę u kuzynki i chce zarzucić 200mg. Ile utrzymuje się cały peak? Euforia, szczęście itp?
I przychodzi czas, że odurzanie się alkoholem przestaje być interesowne

Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
  • 1233 / 12 / 0
Po 30 minutach się ładuje, do 3 godzin utrzymuje się pik, a wszystko trwa do 6 godzin. Jest się po tym dosyć zadowolonym z życia. Pod niektórymi względami podobne to do ganji. Powidoki nie są mocne.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.