Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. 4-MAR i BZP.
ODPOWIEDZ
  • 666 / 2 / 0
nie ma tloku bo i dzialanie slabsze i mniej ciekawe.
  • 1233 / 12 / 0
Palony freebase jest bardzo ciekawy. 120-150 mg daje efekty niemal identyczne z MDMA. Niestety strasznie drapie i pali przy paleniu.
  • 19 / / 0
Czy po MeOPP da radę uprawiać seks? Szukam czegośc MDMA-podobnego dla mnie i dla mojej nie wtajemniczonej w te klimaty pani.
Z opisu waszego wynika, że nie pozamiata nas za bardzo i może być całkiem przyjemnie.
  • 1450 / 19 / 0
murtibing!! Tyś nasz Pan, ojciec i zbawiciel dupczcyiel. Wiedza twa powoduje u mnie niekontrolowany wytrysk na gwiazdę polarną i na wszystkie kurwy z nie ogolonymi cipelkami. :nuts: Odpowiedz na me pytania a będziesz..... murtibringiem? :nuts:
Przeczytałem cały wątek i pora na podsumowanie informacji dzisiejszego :-) Żeby nie było potem takich debili jak ja co zadają właśnie takie pytania jak ja :-D :-D

Jakie uczucia powoduje u Nas MeOPP?

Czas działania?

Czy są widoczne oznaki użycia?

Odpowiednia dawka(nie tak, że chyba coś pouczyłem, tylko żeby stwierdzić czy jest fajnie czy chujowo)

Zjazd i schizy?

Najlepsza droga administracji
I przychodzi czas, że odurzanie się alkoholem przestaje być interesowne

Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
  • 1558 / 18 / 0
1 strona? dawkowanie oral moim zdaniem
  • 1233 / 12 / 0
Wszystko to pisze w pierwszym poście. Masz w nim małe podsumowanie substancji: http://talk.hyperreal.info/meopp-para-m ... ml#p637031

Generalnie godne polecenia :-)
  • 656 / 12 / 0
Przecież 1szym poscie murtiego w tym temacie masz opisane skutki zażycia.(wyprzedzili mnie :blush: )
Moge Ci to skrócić w jednym zdaniu wielozłożonym:
Lajtowa, lekka faza, nadaje sie do biesadnego wypicia browarka i zrobienia bucha, zjazd praktyczny żaden dawka 200-300mg doustnie.

To mnie zaciekawiłeś z tym freebase bede musiał wypróbować, najchętniej w przyszłym miesiącu ale nie wiadomo czy gdzies bedzie wtedy kiedy bede chciał, można zamienic samemu z soli uzywajac NaOH w wodzie/etanolu bez jakichs wiekszych strat?
Ostatnio zmieniony 11 października 2010 przez Mayday, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 666 / 2 / 0
zarzucone 300mg MeOPP + 80mg pFPP na zjezdzie metkatowym zaowocowalo efektami o wiele mocniejszymi niz 2 shivy lub jak kto woli 25mg hometa itd. nastapil szok i niedowierzanie i szybkie sprawdzenie czy oby na pewno tymi substancjami byly te wymienione wyzej czy moze wkradl sie jakis blad. mocno kwasna faza, mdlosci i :kotz: , nie najlepsze samopoczucie (mozliwe ze przez zwale), wizualnie bardzo zadowalajaco. wczesniej jechalem na piperazynki, a kiedy sie niemal skonczyly zaczalem je doceniac. tolerancja zerowa nie liczac metkatu 5h wczesniej. oba proszki nie "mlodsze" jak pol roku. zmienily kolor. teraz czuje sie wprost swietnie a nie spalem od 36h. oj zmienne to zwiazki...
  • 1450 / 19 / 0
wyczytałem o jakiś powidokach. Czy są one mocne? Jutro mam imprezę u kuzynki i chce zarzucić 200mg. Ile utrzymuje się cały peak? Euforia, szczęście itp?
I przychodzi czas, że odurzanie się alkoholem przestaje być interesowne

Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
  • 1233 / 12 / 0
Po 30 minutach się ładuje, do 3 godzin utrzymuje się pik, a wszystko trwa do 6 godzin. Jest się po tym dosyć zadowolonym z życia. Pod niektórymi względami podobne to do ganji. Powidoki nie są mocne.
ODPOWIEDZ
Newsy
Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.

Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.

Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.