...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 3732 / 45 / 0
Nieprzeczytany post autor: Wawoj »
Nie ćpam od środy popielcowej, nawdychałam się czegoś w kościele i do teraz mnie trzyma. Mam już dosyć, przerasta mnie, mózg wywinięty na drugą stronę.

Nie muszę ćpać w ogóle, na dowód tego trzymałam w kieszeni Lorafen przez dwa dni, a później zniknął... eee... nie pamiętam w sumie gdzie go dałam, bo jadłam Klonazepam. Chyba. :scared:
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
  • 5299 / 106 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Tak, tak, zacznij jeść benzodiazepiny. Miłego przespania całego roku, hehe. Lorafeny skurweseny
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 3732 / 45 / 0
Ostatni raz spałam godzinę, zeszłej doby. Na dworcu głównym Częstochowa, TRZEŹWA.
Uciekł nam pociąg, wiecie. Jest tak fajnie, jak jeżdżą w nocy co pięć godzin.
Uwzięłam się na rzeczy niemożliwe, a raczej one na mnie i uparcie próbują mi wmówić, że nie istnieją, hehe.

:-O
Ama.
CosmoDo pisze:
  • 802 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
SiNy pisze:
SiNy - dobrze, ze przynajmniej są jakies postanowienia
jednak niektórzy w podświadomosci i tak wiedzą, że im nie podołają
Postanowienia - jak najbardziej, ale beznadziejnym jest zakladac temat na forum niejako zachecajacym do cpania o tym jak sobie radzicie. Jak juz to podzielic sie jak wytrzymasz postanowienie.
dzis impreza bez krzty alko;p-i jak tu wytrzymac kilka godzin wsrod wyjcow(karaoke) bez chocby jednego piwa;p?

hehe..

jeszcze wpada solenizant..

cwicz silna wole,cwicz silna wole..;p
No chyba sobie jaja robisz... Bez alko - spoko, ale na jakiejkolwiek imprezie? Tym bardziej karaoke. Przynajmniej 5 piw, bo w lokalu nie wypada sie toczyc do wyjscia.
Kurwa, nie moge czytac takich postow bo mi wlosy z nosa wypadna.

Mozliwe, ze nie znam sytuacji, ale ogolnie tak to widze.
nie kumam o co ci chodzi?O_O
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 144 / / 0
Nieprzeczytany post autor: sei »
wisior też nie zrozumialam zbytnio :rolleyes:
positively unethical.
  • 232 / / 0
koniec kurwa !!!! koniec ! wczoraj po 35 dniach przerwy wróciłem do starego trybu życia. Yes! we CANnabis !
Wszystko co napisałem powyżej to fikcja literacka. Elo Elo 5 dwa zero.
  • 802 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
przez ten miesiac napilam sie 2 razy piwa.lipa ale tak bardzo zawiedziona nie jestem ze nie podolalam
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 14 / / 0
Nieprzeczytany post autor: az »
od 87 dni nie zlapalem ani 1 bucha ze szluga, ale jaram codziennie dżojnty i ciezko mi je "odstawic":p i mam 0 zajawy na jaranie z tuby. a i co tydzien jestem prawie pewny ze rzuce lolki od poniedziałku, nie wytrzymalem ani 1 dnia;d
Uwaga! Użytkownik az nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 106 / 0
Jeszcze kilka tripów i basta :scared:

Pilleater, oszołomie, sam w to nie wierzysz :finger:
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 3732 / 45 / 0
Pilliter, oszołomie, jak mówisz sobie, że nie wierzysz, to na jaki chÓj to mówisz?

Cho, umówimy się razem w ośrodku leczenia uzależnień, mam tam skierowanie od psycholog, która myśli, że kodeina jest w acodinie a efydryna jest... sama już nie wiem gdzie, haha. Zrobiłam jej rozpiskę, żeby jej dzieciaki nie wkręcały, że mają kaszel, czy coś. Pójdę tam nawet, zobaczę, bo obiecałam. :-)

Ja nie ćpam, ona nie ćpa, a ma taaakie wyłupiaste oczy. Coś za dużo wie o tej efydrynie. Od czwartku ani piwa ani dwa, faszeruje się cały czas tabletami. Wjebałam się w magnez, urinal (lol, nie siadam na toaletach, opanowałam sikanie na 'lewitująco' i prysznic akrobatyczny) i rutinoskorbin. Moarrr powahhh, awrr.

Straszę uzależnienia skręconym pogrzebaczem, sprzątam dzieciom pod łóżkami, walczę z potworami!
Nie frajerzyć. http://www.youtube.com/watch?v=AreBA86n ... re=related
CosmoDo pisze:
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi

Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.

Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom

Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.

Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony

Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.