Nie muszę ćpać w ogóle, na dowód tego trzymałam w kieszeni Lorafen przez dwa dni, a później zniknął... eee... nie pamiętam w sumie gdzie go dałam, bo jadłam Klonazepam. Chyba. :scared:
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
Uciekł nam pociąg, wiecie. Jest tak fajnie, jak jeżdżą w nocy co pięć godzin.
Uwzięłam się na rzeczy niemożliwe, a raczej one na mnie i uparcie próbują mi wmówić, że nie istnieją, hehe.
:-O
Ama.
SiNy pisze:Postanowienia - jak najbardziej, ale beznadziejnym jest zakladac temat na forum niejako zachecajacym do cpania o tym jak sobie radzicie. Jak juz to podzielic sie jak wytrzymasz postanowienie.SiNy - dobrze, ze przynajmniej są jakies postanowienia
jednak niektórzy w podświadomosci i tak wiedzą, że im nie podołają
No chyba sobie jaja robisz... Bez alko - spoko, ale na jakiejkolwiek imprezie? Tym bardziej karaoke. Przynajmniej 5 piw, bo w lokalu nie wypada sie toczyc do wyjscia.dzis impreza bez krzty alko;p-i jak tu wytrzymac kilka godzin wsrod wyjcow(karaoke) bez chocby jednego piwa;p?
hehe..
jeszcze wpada solenizant..
cwicz silna wole,cwicz silna wole..;p
Kurwa, nie moge czytac takich postow bo mi wlosy z nosa wypadna.
Mozliwe, ze nie znam sytuacji, ale ogolnie tak to widze.
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006
http://www.feta.blog.onet.pl
-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006
http://www.feta.blog.onet.pl
-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
Pilleater, oszołomie, sam w to nie wierzysz :finger:
Cho, umówimy się razem w ośrodku leczenia uzależnień, mam tam skierowanie od psycholog, która myśli, że kodeina jest w acodinie a efydryna jest... sama już nie wiem gdzie, haha. Zrobiłam jej rozpiskę, żeby jej dzieciaki nie wkręcały, że mają kaszel, czy coś. Pójdę tam nawet, zobaczę, bo obiecałam. :-)
Ja nie ćpam, ona nie ćpa, a ma taaakie wyłupiaste oczy. Coś za dużo wie o tej efydrynie. Od czwartku ani piwa ani dwa, faszeruje się cały czas tabletami. Wjebałam się w magnez, urinal (lol, nie siadam na toaletach, opanowałam sikanie na 'lewitująco' i prysznic akrobatyczny) i rutinoskorbin. Moarrr powahhh, awrr.
Straszę uzależnienia skręconym pogrzebaczem, sprzątam dzieciom pod łóżkami, walczę z potworami!
Nie frajerzyć. http://www.youtube.com/watch?v=AreBA86n ... re=related
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków
Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk
WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.