Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 723 / 16 / 0
Przemęczyłam cały artykuł moim marnym angielskim w poszukiwaniu jakiś ciekawych szczegółów i nic :-/ Szkoda że nie wiadomo co zrobią z tymi przemytnikami. jak by było wiadomo to można by bardziej się zorientować jak władze japońskie podchodzą do tematu.

Co co ćpania w japonii to albo go nie ma albo są to stymulanty. Tyle wiem w temacie.
Bo matka chemia bardzo, bardzo kocha swoje dzieci i nigdy, przenigdy nie pozwoli im umierać samotnie.
  • 75 / 1 / 0
Niestety również nie mam takich informacji. Z taką ilością: dożywocie na 95%.
  • 3197 / 380 / 0
Dragi w Japonii są dosyć drogie, gram zioła dla przykładu potrafi kosztować 60$, hel 250$. Stąd mniejsza popularność.
  • 849 / 44 / 0
Kilka lat temu w Japonii mieli spory wybór RC. Nie wiem jak teraz.
  • 3309 / 21 / 0
Blu pisze:
Dragi w Japonii są dosyć drogie, gram zioła dla przykładu potrafi kosztować 60$, hel 250$. Stąd mniejsza popularność.
A może z powodu mniejszej popularności są takie ceny? To może działać w obie strony.
sqrt(666)
  • 2129 / 29 / 0
Tutaj jest krótka wzmianka osoby która siedziała w Japonii--> http://www.creativa.amu.edu.pl/japonia/tori2.html
kolei znudzeni codziennością dorośli ludzie szukają pocieszenia w alkoholu, prostytucji, czy przypadkowych przygodach miłosnych. Jedynie narkotyki są w Japonii trudno dostępne. Już za samo posiadanie marihuany można w Japonii trafić do więzienia na pięć lat. Oczywiście nie znaczy to, że Japonia wolna jest od tego problemu! Po prostu „zabawa” w narkotyki okazuje się zbyt ryzykowna i mało opłacalna.
Nie wiem ile w tym prawdy, bo przecież wiadomo, że metody policyjne nie odnoszą wielkiego skutku, przynajmniej w naszej kulturze.
Toksyczna chemia z 15 metrów
  • 705 / 1 / 0
angor animi pisze:
A może z powodu mniejszej popularności są takie ceny? To może działać w obie strony.
Dokladnie, to samo chcialem napisac. Widocznie (i faktycznie) tam ludzie maja lepsze zajecia niz siedziec i cpac ;-)
  • 205 / 1 / 0
napierdalac w lola po 24/7
Skurwysyn.
  • 992 / 25 / 0
http://www.youtube.com/watch?v=PXJ6peT3 ... re=related
to musi być zajebiste uczucie kupić sobie doca i 2C-T-7 na stoisku na ulicy. :D
Ostatnio zmieniony 18 czerwca 2011 przez Wildzen, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 705 / 1 / 0
Zajebiste uczucie to musi byc wtedy jakby kupic sobie R32 GT-R'a i nim zapierdalac po ulicy i gorskich serpentynach, jebane cpuny. Co jak co, ale ja bedac w Japonii na pewno nie myslalbym o cpaniu, wy ograniczone polaczki. Wszedzie wstydu byscie narobili ;] Co za kurwa nieokrzesany narod... Murzynow i Marokancow przerastacie.
Kuba Powiatowy pisze:
Nie wiem ile w tym prawdy, bo przecież wiadomo, że metody policyjne nie odnoszą wielkiego skutku, przynajmniej w naszej kulturze.
Porownywanie japonskiej kultury do polskiej, jest CO NAJMNIEJ nie na miejscu ;]
Ostatnio zmieniony 19 czerwca 2011 przez AE86, łącznie zmieniany 6 razy.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Medyczna marihuana w Bundeslidze: Union Berlin przełamuje tabu

Piłka nożna to nie tylko bramki, transfery i wielkie emocje. To również przestrzeń, w której odzwierciedlają się społeczne zmiany, nastroje i debaty. Decyzja Unionu Berlin pokazuje, że stadion może stać się miejscem znacznie szerszej dyskusji – o zdrowiu i przełamywaniu tabu. Berliński klub jako pierwszy w historii Bundesligi związał się z marką medycznej marihuany.

Ekstrakt z konopi wykazuje wyższą skuteczność niż opioidy u pacjentów z przewlekłym bólem pleców

Ekstrakty z konopi pochodzenia roślinnego zapewniają lepszą ulgę w bólu oraz inne klinicznie istotne korzyści w porównaniu z opioidami u pacjentów cierpiących na przewlekły ból dolnej części pleców – wynika z danych z badania klinicznego opublikowanego w czasopiśmie Pain and Therapy.

Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.