Dział poświęcony harm reduction – metodom mającym na celu złagodzenie negatywnych konsekwencji zażywania środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 1211 / 24 / 0
Nieprzeczytany post autor: jon »
co będziesz pukać, majster?
Uwaga! Użytkownik jon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 835 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: greenz »
blue sky ;)
Uwaga! Użytkownik greenz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1179 / 124 / 0
Nieprzeczytany post autor: mniemanolog »
Kurwa, chyba przez głupotę wpompowałem około 6 ml kota w mięsień :wall: Druga połowa, czyli pozostałe 6 ml trafiło na szczęście tam gdzie należy.
Całe to miejsce jest dość twarde, bardzo nabrzmiałe i bardzo gorące. Cała łapa mnie boli, zwłaszcza kiedy zmuszam ją do jakiegokolwiek wysiłku :(
Czy coś może mi się stać? Co robić?
Mam do dyspozycji końcówkę heparyny, ketonal (maść), Ratiogel (też maść - diclofenac natrium).
pozdrawiam

EDIT
Tym kotem 7 godzin wcześniej też sobie zajebiście zaszkodziłem :wall: Nie dość, że sprzęt chujowy - igła 0,45 i strzykawka 20 ml, w której tłok nie chciał się za bardzo przesuwać - to jeszcze wyjątkowo chujowe S&S :(
Pukałem w robocie, w kiblu i ze zdenerwowania, łapy mi się trzęsły, że aż to trudno opisać. Coś jak alkoholikowi po dwutygodniowym ciągu. Na 100 % bardzo poważnie zmaltretowałem moje najlepsze żyły od wewnątrz. Oby tylko bidulki nie zapadły się... To są moje ulubione żyły. Mimo, że umiejscowione na zewnętrznej stronie przedramienia, tuż przy łokciu i są dość trudno dostępne, to są najlepiej widoczne i wyjątkowo grube.
Czy w tym przypadku heparyna cokolwiek zdziała? Póki co, nią właśnie smaruję.

jeszcze raz pozdrawiam all i dzięki za szybką, fachową odpowiedź ;)
Ostatnio zmieniony 27 września 2009 przez mniemanolog, łącznie zmieniany 4 razy.
EjeMqv63qzcBDbheXUtQcmcMHaCGGXk8cCS
  • 584 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mastah »
Nie dobrze to wyglada. Coraz wiecej ludzi wali po kanale. Ja bym wolal wachac swoj towar. Wchodzi tak fajnie i taki scisk w karku ale niestety nabralem sie na to ze "w kanal oszczedniej". Nie zrobcie sobie krzywdy.
America's C.R.E.A.M. team
  • 115 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kliki »
Nie chciałbym żeby wyszło że się żalę na problemy które sam sobie zrobiłem ale jestem w takiej sytuacji. Przez jakiś czas trułem się metakatem który zredukował mi żyły do minimum. Taka dziwna chęć mnie wzięła żeby skolegować się z społeczeństwem więc pytanie brzmi; jaką ściemę zaserwować pigule która z negatywnym skutkiem będzie mi próbowała pobrać krew do analizy ???
  • 930 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: tehacek »
piguła o nic Cię nie będzie pytać, chyba że złośliwa. odpowiadać jej nie musisz.
  • 115 / 1 / 0
Niby tak, ale jakoś ciężko widzę żeby powiedzieć "pospierdalaj" pigule która przez 15 min szuka żyły na badaniu finansowanym przez nowego pracodawce. W sumie jakichś widocznych ścieżek nie widać ale normalni ludzie chyba mają jakieś żyły na przedramionach?
  • 203 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: brusdz »
oj nie zawsze ,anm ludzi ktorzy zieloni sa tematach igiel a zyl praktycznie nie maja
[b][color=#FF0000]Autovidol dobry jest, pij go stary nie bój się[/color][/b]
  • 1997 / 120 / 0
Nieprzeczytany post autor: jacok »
szczególnie, jak za młodu nie uczęszczali na wf i generalnie rzadko ruszali dupę sprzed telewizora czy komputera. Nie chodzi mi już nawet o osoby, hmm, z nadwagą.

No i jeszcze kobiety - z reguły są "gładkie", bez wystających na wszystkie strony batów.
Świat stracił kolory.

Hurra, diese Welt geht unter
  • 115 / 1 / 0
czyli żeby ćpać trzeba być wysportowanym ;) poprostu poproszę pigułe żeby dała mi pompke i pare minut a problem będzie rozwiązany. A tak serio to zawsze miałem wypukłe baty i nawet oddałem swego czasu pare litrów krwi bez problemów ale teraz to chyba bardzo musiał bym się postarać żeby walnąć shota. Zawsze mogę ściemniać że przytyłem z ości na kości :) pzdr
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.