Całe to miejsce jest dość twarde, bardzo nabrzmiałe i bardzo gorące. Cała łapa mnie boli, zwłaszcza kiedy zmuszam ją do jakiegokolwiek wysiłku :(
Czy coś może mi się stać? Co robić?
Mam do dyspozycji końcówkę heparyny, ketonal (maść), Ratiogel (też maść - diclofenac natrium).
pozdrawiam
EDIT
Tym kotem 7 godzin wcześniej też sobie zajebiście zaszkodziłem :wall: Nie dość, że sprzęt chujowy - igła 0,45 i strzykawka 20 ml, w której tłok nie chciał się za bardzo przesuwać - to jeszcze wyjątkowo chujowe S&S :(
Pukałem w robocie, w kiblu i ze zdenerwowania, łapy mi się trzęsły, że aż to trudno opisać. Coś jak alkoholikowi po dwutygodniowym ciągu. Na 100 % bardzo poważnie zmaltretowałem moje najlepsze żyły od wewnątrz. Oby tylko bidulki nie zapadły się... To są moje ulubione żyły. Mimo, że umiejscowione na zewnętrznej stronie przedramienia, tuż przy łokciu i są dość trudno dostępne, to są najlepiej widoczne i wyjątkowo grube.
Czy w tym przypadku heparyna cokolwiek zdziała? Póki co, nią właśnie smaruję.
jeszcze raz pozdrawiam all i dzięki za szybką, fachową odpowiedź ;)
EjeMqv63qzcBDbheXUtQcmcMHaCGGXk8cCS
EjeMqv63qzcBDbheXUtQcmcMHaCGGXk8cCS
No i jeszcze kobiety - z reguły są "gładkie", bez wystających na wszystkie strony batów.
Hurra, diese Welt geht unter
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.